Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy az ötödik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy az ötödik randin megvolt minden, de nem engedte betenni?

Figyelt kérdés
Az ötödik találkozó végére eljutotunk oda, hogy a csóktól kezdve a tapin át az orális kielégítésig minden megvolt, de betenni nem engedte. Miért?
2024. febr. 4. 11:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
5. randin miért ne lehetne szex? Miért lenne korai? Ez nem egyenlő azzal, hogy védekezni nem kell, nem vagyunk óvodások.
2024. febr. 4. 14:00
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
Lehet még az első randin is ha mindkettő félnek belefér. De a szóban forgó nőnek nem fér bele. A kérdező keressen mást ha neki nem jó. Problem solved easily.
2024. febr. 4. 14:08
 23/32 anonim ***** válasza:
62%
21, a védekezés se ved mindentől.
2024. febr. 4. 14:12
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor bújj bele egy egész testes kotonba, és még az utcára se menj ki, hátha valaki rádtüsszent. El nem tudom képzelni, hogy valaki annyira féljen a betegségektől, hogy ez gátolja egy kapcsolat kialakításában. Te mindenkit STD szűrésre küldesz az első szex előtt?
2024. febr. 4. 14:17
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Mert szerintetek mindenkin látszik, hogy van-e valamilyen nemi betegsége? Ha 3 hónap múlva fekszik le vele, akkor is elkaphat akárki akármit, amiről lehet nem is tud egyik fél sem. Ha a csajnak a behatolós szex nem fér bele, akkor az orális meg miért? Ott is elkaphat akármit, vagy továbbadhat akármit.
2024. febr. 4. 14:31
 26/32 anonim ***** válasza:
25, mert ez a csaj a terhességtől fél
2024. febr. 4. 14:35
 27/32 anonim ***** válasza:
63%
24, igen, oda küldöm őket
2024. febr. 4. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
49%
Hát én rákérdezek, hogy mennyi partnere volt saccper és ha benyög valamit habbogás után valamit akkor már mehet is, mert nem érdekel, hogy 3 vagy 30 nője volt azon volt, hogy hazudjon, vagy olyan önbizalomhiányos a kevés partner miatt, hogy nem haladnék vele semmire se. De ez csak én vagyok.
2024. febr. 4. 14:42
 29/32 anonim ***** válasza:
24%
#26: Az ellen lehet védekezni.
2024. febr. 4. 17:24
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
27, gondolom jó rég óta nincs senkid
2024. febr. 4. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!