Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nők, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők, szerintetek inkább a fiatalabb vagy érettebb nők engedik/szeretik ha fenékbe .... őket?

Figyelt kérdés
Aki szereti kört is írja le

2024. febr. 4. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igazán a kortól függ. Van aki fiatalon szereti van aki idősebb korban nem, vagy éppen fordítva.
2024. febr. 4. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem, de engedem bizonyos helyzetekben.

28

2024. febr. 4. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kor függő! Én 18 évesen próbáltam ki, azóta is benne van a repertoárban. Most 26 vagyok.
2024. febr. 4. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nem kor függő. Van aki szereti van aki nem. Én pl soha és nem is fogom, mert nem vonz hogy kipróbáljam. Soha egy partnerem sem kérte, már házas vagyok, a férjemet pedig nem izgatja egyáltalán. 33
2024. febr. 4. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem.

Végül is igaz lehet.

Én sajnos eddig mindig "nem szeretem" nővel voltam. Így nagyon nincs tapasztalatom, ezért érdekelt hogy inkább milyen partnert keressek korban

2024. febr. 4. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
#2 vajon mik azok a bizonyos helyzetek? Mikor a blhahán elkapnak és csak így engednek el?😂
2024. febr. 4. 08:31
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 igen mert még a mai napig él a sztereotípia,hogy attól koszos lesz valaki , ahogy fogalmaznak. Pedig csak kicsit utána kéne járni a dolgoknak. Annyi eszköz van már erre a célra a 21. Században ,hogy az eszméletlen. Így a balesetek is elkerülhetők. Na meg ugye itt jön képbe az is ,hogy ezzel ugye foglalkozni kell aznap vagy szex előtt és időt szánni rá,ami a mai rohanó világban ugye nem divat.

Továbbiakban pedig az is a fejekben van,hogy igazából mindenki kijelenti,hogy azt nem lehet élvezni. Ráadásul úgy,hogy ki sem próbálja. Pedig itt is már sok szakember és fórum van akik elmagyarázzák normálisan ezeket a dolgokat.Illetve ez is olyan mint például a szopás. Azt is el kell sajátítani, illetve gyakorolni mire úgy megy a nőnek. Nem mellesleg sok nő azt is tudja élvezni és nedves lesz tőle.

2024. febr. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!