Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, maszturbáció után, ti megtörlitek magatokat,
vagy lezuhanyoztok?
Nem szoktam mosakodni utána.L
2024. febr. 3. 15:34
Nagy átlagba este/ejjel szoktam masztizni. Ha utána kimennek zuhanyozni, úgy kimenne az alom a szememből, hogy reggelig el sem aludnek. Így marad a nedvestorlo.
2024. febr. 4. 00:18
13/22 anonim válasza:
8-as vagyok, akkor még egyszer és üzenem a lepontozóknak, szánalmaskodást mellőzni és írni privátot, ha valami nem tetszik:
A maszturbáció lelki hitbeli bün es pszichésen önelégültségbe taszít sokakat, orgazmusközpontokat torzít.
2024. febr. 9. 11:51
Én azt érzem szánalmasnak, ha valaki pusztán lehúzásból pontoz le, nem mindenki ilyen. De ha valami nem tetszik, fogalmazzon egy privátot. Az nehezebb, mint lehuzigálni a másikat, főleg ha valaki a recska rabja.
2024. febr. 9. 11:52
Szerintem a 13-as nagyon jól érezte volna magát a középkorban egy inkvizitor szerepében.
2024. febr. 9. 12:39
15-ös, neked fogalmad sincs arról, mi az az inkvizíció, az az állam kezében volt és semmi köze nincs a kereszténységhez. Lapozz fel egy könyvet kisfiam.
A vallásos hit nem középkori, hanem az európai erkölcs és kultúrkör alapja, a hit szent és kincset érő, az élet értelme, hogy halálunk után üdvözüljünk. Nem érdemes kisfiam kockára tenni a lelkedet mert ha valaki a távozás pillanata után esik pofára, hogy hoppá, mégis az 1% ban igaznak tartott dolog jött be, akkor esélyes, hogy nem lesz visszaút... A szex a házasság része. És nem öncélú, mint a maszti. Hanem a másik fél boldoggá tétele és a szerelem élvezete. Tudod, kisfiam? Ne a tévedéseiddel gyere, tudod van sok-sok hívő katolikus, aki missziókban gondoz éhező és beteg gyerekeket, életét rátéve az ügyre, miközben te ítélkezel. A halálos ágyon, műtőasztalon, zuhanó repülőben nincs ateista, megnyugtatlak... Neked is időben kéne észhez térned és a maszti helyett házasságban megélni az élet továbbadását, ha meg nem, akkor válassz valamilyen szolgáló életmódot, az ítélkezés helyett! Mielőtt az inkvizíciót történelem-tudásod hiányosságai révén azonosítod a hittel, először a sokkal hitelesebb missziós tevékenységben nézz szét és ababn, hogy hány szerzetes látja el a kórházakban a magatehetetlenül szenvedő embereket - Afrikában is.
2024. ápr. 17. 15:23
Ne erőlködj szentfazék (esetleg öreganyám? - ha már szerinted én vagyok a fiatalabb), mindenki tudja, hogy mennyi disznóságot követtek és követnek el manapság is Isten (és egyéb változatai) nevében. Elég csak azt látni, hogy az egyház mennyire védi a gyermekmolesztáló alkalmazottait. A katolikus egyház mindig is egy erőszakszervezet volt, most is az.
2024. ápr. 17. 15:34
17-es, te a saját világodat nem tudod, írjál már egy privátot, hadd tépjelek meg.... A disznóságaidat csakis te követed el. Az Egyház tagjai is bűnös emberek, csak tuidják hol a bűnbocsánatr - te ellenben nem tudsz okat erről, saját bűneidre sem kéred a bocsánatot, pofára esel a ganéjba. Neked sincsenek kisebb bűneid mint a katolikusoknak. Az emberi hiba hogy valaki bűnt követ el - Te, vagy családod közül bárki szánt már rá bárminemű szeretetszolgálatra egy napot is önként? Ha nem, akkor befoghatod. ELehet az a katolikus aki vétkezett, emellett megmentett 100 életet egy misszióban... Tudod, kisfiam? Szégyenlhetnéd magadat... Ahhoz talán gyáva lennél hogy privátot írj? Fékezd magad...
2024. ápr. 17. 15:38
És 17 es, te rohadtul el vagy tévedve... A keresztény ember nem gondolja magát szentnek... Hanem bűnösnek. Te ellenben saját bűneidet sem ismered el, aki szentfazék, az egyes-egyedül te vagy, mert saját magad felé nincs kritikád, de azokat kritizálod, akik magukat bűnösnek vallva, Teremtőjüktől kérik a bocsánatot.... Vajmi kevés fingod van egyáltalán az életről, a hitről, a bűn fogalmáról... Javaslok Neked egy hittantanfolyamot, na meg egy elmeköszörülést, valamilyen szakembernél.
2024. ápr. 17. 15:41
Ja és még valami: Disznóságot NEM csak a katolikusok követnek el. Hanem MINDEN embernek vannak az életében bűnei. Az csak a rohadt média majomkodása, hogy CSAK egyes személyeket vesz elő, hogy na, ez is disznólkodott meg az is. Saját tettét neki kell megbánnia. De az, hoyg ezeket elkövetik a NEM katolikusok százszorannyian, hogy férjek csaljék meg feleségüket, verik a gyerekeiket, minden második nő bántalmazott a családon belül - az nem baj? De ha elbotlik egy misszós személy, mert amúgy is lemondott a feleségről, gyerekekről, azt ki kell kezdeni? Azt mikor kezdi ki a média, hogy a leprások szigetén hány katolikus ápolt és halt bele a fertőzésbe - pusztán szeretetből? Na? Szádat befoghatod 17 es. Saját lelkeddel törődj inkább, hogy máég időben kapcsolj...
2024. ápr. 17. 15:44