Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan miért kételkednek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért kételkednek a nagy intim méretem miatt (20cm)? Nem egyszer kaptam lepontozást miatta.

Figyelt kérdés

2024. febr. 3. 05:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Rakd fel ide, engem érdekel.
2024. febr. 3. 09:24
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Ezekből a kérdéseidből leginkább nem az sugárzik, hogy nagy a farkad, hanem, hogy kib*szottul frusztrált vagy. Vagy amiatt, mert valójában kicsi a szerszámod, vagy pedig azért, mert te magad is tudod, hogy hiába nagy, úgysem fogod nőbe dugni, akárhány centis. Utóbbi azért sokkal rosszabb.

Gondoljatok bele, van egy 20 centised, de az életben nem tudod kihasználni, mert akkora balf*sz vagy. :D

2024. febr. 3. 10:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Küldjétek az email címet és megy a bizonyíték
2024. febr. 3. 10:21
 14/20 A kérdező kommentje:
12! Köszönöm hogy megosztottad a gondolataidat. További sok sikert az életben!
2024. febr. 3. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:

14

Ezt inkább én kívánom neked, mert egyelőre hiába a "20 cm"-es f*szod, idáig csak magadnak verted eddig. Keress inkább egy csajt.

További sok sikert....bár.... na mindegy. :DD

2024. febr. 3. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem küldheted
2024. febr. 3. 10:28
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

Nekem is küldheted.

Józsi bacsi 64F

...őőő illetve 22L,igen,ezt akartam írni csak be vagyok már kicsit bruttósítva és írkálok össze-vissza.

2024. febr. 3. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Csak mérőszalagos képet és nem lent a zacsi közepétől, hanem fent, a használható részt. Nincs e mail cím, rakd fel a képfeltöltésre és itt tedd közzé a linket, vagy küld el privátban. Lássuk, hogy igaz, vagy csak a szokásos gyakoris hencegő vagy.
2024. febr. 3. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
18 vagyok,a privátozónak! Nem tudom mit nem értesz...A mérőszalagot ne a pénisz alján a zacsi felé tedd,mert ott lejjebb tolva lehet csalni (így szokták) Fönt,magad felé,vagy a hasad felé,szóval csak a hasznos részt. Ha így sem érted,hagyjuk...
2024. febr. 3. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:
2024. febr. 3. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!