Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ferfiak, hányszor van igényete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, hányszor van igényetek szexelni 1 nap a párotokkal? Egyáltalán van igényetek szinte mindennap? És a párotok mennyire társ ebben? Az én feleségem kb mindennap vágyna rá. Mindketten 30as korosztaly vagyunk.

Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a mindennapi szex az mindenkinek sok már középtávon is. Időnként 1-2 hétig talán.
2024. febr. 2. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pluszban unalmassá válhat, főlleg ha ez ilyen "kötelező", elvárás jelleggel megy.
2024. febr. 2. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha minden nap akkor egyszer lehet elég. Ha van valami extra ok vagy helyszín vagy akármi, akkor talán 2 is néha.
2024. febr. 2. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem hetente 1-2szer van igényem. 44F
2024. febr. 2. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha széthajtanak a melóban akkor nem minden nap, na de hétvégén, pihenéskor - hát a napi egy is kevés 😂

Egyébként meg a sok vs. kevés kérdésköre mindig relatív. Az optimális mennyiség amit mindkét fél egyformán kíván! Ha valakinél ez napi 5 de mindketten ennyiszer akarják akkor annyi, ha havi 1 de nincs is többre igényük akkor meg annyi. Bibi akkor van ha a felek között ebben túl nagy a szakadék. S a kérdések alapján sajnos sokszor ennek esete forog fenn :(

2024. febr. 3. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért 30 évesen még nem olyan nagy elvárás szerintem a napi legalább egy szex. Akkoriban el sem tudtam képzelni, hogy vannak olyan párok akik nem csinálják naponta legalább egyszer.

Ha a nejem kívánja, biztosan nem utasítom vissza.

Egyikünk sem volt még olyan faradt, életunt hogy a másik ne tudta volna ráhangolni egy szexre. Kivéve ha egészségügyi gondok akadtak.

El sem tudom képzelni hogyan, mitől lehet unalmas (előttem párral írták).

2024. febr. 3. 05:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lenne igény még ma is. Most már jóval negyven felett vagyunk. Neki már nincs, én meg álló farokkal alszom el minden este. De harmincas korunkban ez ment. Ok.. nem mindennap, de heti 5 nap megvolt a spricc.
2024. febr. 3. 07:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2024. febr. 5. 20:21
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Ha lenne párom naponta!
2024. febr. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!