Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merev állapotban 10-11 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merev állapotban 10-11 cm pénisz nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Ezt dobta a gép, ezzel kell boldogulni. Eddig ugyan senki ne panaszkodott, de mostmár egyértelmű, hogy nem fog tovább nőni. 30 éves vagyok.

Ha valaki szívesen alázná, alázna emiatt akkor írjon.

2024. febr. 2. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Igen, nagyon ciki. Megmutattam a kérdésed a többieknek, mindenki rajtad röhög. Az egyik nő elkezdett öklendezni.
2024. febr. 2. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem az, ha te vagy a passzív meleg fél. Szereted a seggbekukit?
2024. febr. 2. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűen fel nem tudom fogni,hogy miért kell naponta legalább egy péniszméretes kérdést feltenni.Kistrilliószor le lett már írva,hogy nem a cm a lényeg.Ennek ellenére mindig jön egy ilyen kérdés.Szerintem itt valami ai írja ki a kérdéseket,mert kb. ugyanazok a hülyeségek ismétlődnek,végtelenszer.
2024. febr. 2. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

3

Mint a kinek milyen szőr van a punciján? Vagy a salis vagy baba? Vagy az ígyúgykákkold? Vagy a tökönrúgnál-e? Vagy a nyomkorásszátok-e a csöcsötöket élvezetből, lányok? :D

2024. febr. 2. 19:00
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
4,na,igen,a szőr a másik agybaj.
2024. febr. 2. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Arra izgulsz, ha aláznak? Persse, hogy senki se panaszkodott, mert senkit se dugtál még meg :)
2024. febr. 2. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj , az enyém sem nagyobb .
2024. febr. 2. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Az enyém is ekkora, párom gyakran teszi ketrecbe és veszi elő a dildóját
2024. febr. 2. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
A mai világban már az sem ciki,ha nővé műtteted magad.Majd egyszer divat lesz a kis farok is,nyugi.
2024. febr. 2. 20:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Eléggé még lankadtan is.

De nem tudsz vele mit csinálni.

Fogadd el.

2024. febr. 2. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!