Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy idegesít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy idegesít a barátnőm?

Figyelt kérdés

Túl részletesen beszámol a szex partnerei képességeiről. Nekem eddig egy szex partnerem volt a mostani vőlegényem. De kiskoromban trauma ért aminek hatására nincs orgazmusom. De ő avval nagyzol, hogy 18 menet volt egy éjszaka alatt meg szét spriccelte a szobát mint a bak macska.

Normális, hogy nem érdekel és, hogy idegesít?

Annak örülök, hogy boldog és jól érzi magát, de minek kell túlozni? 18x akkor egész este nem aludtak? Ja és a pasas farka 21 cm. 😳

2024. febr. 1. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező már péztárcájára érted hogy minden játszik?
2024. febr. 1. 15:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Mindenre értem. Én nagyon szeretem a barátnőmet, de ebben a témában egy lotyónak tartom.

Amikor elmondom neki akkor avval jön, hogy mert nekem lapos a szexuális életem és irigy vagyok.

2024. febr. 1. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
És a csávó farka tetszett ?
2024. febr. 1. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Látom itt sokan nem kapcsolnak időben. Akkor most elárulom, hogy ez ugyanaz a p*csméregetős kérdező, csak más a körítés. De ezt napi szinten csinálja, és mindegyik kérdésében 20+ cm a méret, és látszik, hogy az egész arra megy ki, hogy egyet értsenek a téveszméivel, miszerint csak a nagy farok a jó.

Gyenge provokáció kérdező, és szerintem téged jobban érdekel a farok, mint a punci.

2024. febr. 1. 18:13
 15/16 A kérdező kommentje:

A kérdésem valós és nem provokáció.

Nem a farok méretre ment ki a kérdésem, sőt állítom, hogy kis farokkal jobb szexelni mint naggyal. Barátomnak átlagos méretű, de mivel kicsi a hüvelyem így nekem az is sok.

Valóban jobban érdekel a farom mint a punci, ugyanis hetero vagyok.

2024. febr. 1. 18:51
 16/16 anonim válasza:
Ne zavarjon hogy elmondja neked... Tudom ki az a csaj én is nyomkodtam egy jó darabig a 20centi nagy vastag farkammal.. kérdezd csak meg tőle hogy emlékszik e arra amikor nyomtam a p-ját és össze fosta magát, aztán fosás közben még priccoltis a lyukszia mint a bak macska(ezt a bak macska dumát tőlem szedte).
2024. febr. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!