Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy a szomszédék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a szomszédék minden nap szexelnek? A csaj 30 sincs, a pasi mindjárt 50. Ha szólok nekik kiröhögnek.

Figyelt kérdés
2024. febr. 1. 09:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

Miért vagy ilyen irigy?

Keress valakit, akivel te is lenyomhatsz ilyen szexmaratont!

Nekem megpróbált szólni a szomszéd, hogy hangos a csajom, (kopogott, miközben ment a party) megismerte a baseball ütőm.

Hugyozó, szaró, baszó embert nem zavarunk, ezt már 6 évesen tudtam!!!!

2024. febr. 1. 11:42
 22/28 búzaszem ***** válasza:
100%
Az teljesen normális, hogy minden nap szexelnek. Az is, ha hangosak. Ami nem normális, hogyha jelzed nekik, hogy téged zavar és egyáltalán nem foglalkoznak ezzel. Igenis oda lehet figyelni, hogy halkabban csinálják, ha nem is mindig. De sajnos ehhez már intelligencia is kellene, ami lehet nekik nincs. Marad a zenehallgatás fülesen, jobbat nem tudok.
2024. febr. 1. 12:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass Kossuth Rádiót hangosan. Vagy híradót.
2024. febr. 1. 12:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán semmi közöd nincs ahhoz, ki kivel él együtt. Két felnőtt emberről beszélünk.

Nekem is idősebb pasijaim voltak mindig, és nem az anyagi helyzetük miatt, hanem mert ők vonzottak, a személyük.

Ha tehetném, én is sokkal többet szexelnèk mint amire lehetőségem van.

Az másik dolog, hogy egy társasházban illik kicsit visszafogni a hangerőt, de gyanítom hogy nem egyedi jelenség.

2024. febr. 11. 07:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, te milyen egy nyomorult vagy. Te akarod megmondani, hogy milyen nőnek ki való? Neked nincs egy se. Te jobbnak tartod magad a szomszéd pasinál és csorgatod a nyálad a csajának a képeire.

Költözz el ha nem tetszik.

2024. febr. 11. 10:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem próbáltad felszedni. Hátha olyan hogy nagyon nimfomániás. És neked is adná magát.
2024. febr. 11. 10:44
 27/28 A kérdező kommentje:
Jobb is vagyok, meg fiatalabb is. Mindig együtt vannak mégis hogy lehetne felszedni.
2024. febr. 11. 18:49
 28/28 anonim ***** válasza:
Aztán mégis az öreg dugja a nőt, te meg recsizel egyedül, és picsogasz mert nekik van életük, neked meg nincs. :D
2024. febr. 12. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!