Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Alacsony a libidóm miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony a libidóm miért?

Figyelt kérdés
6 éve maszturbálok minden nap.. illetve ha lánnyal vagyok ágyba fel se áll... Mondjuk ha elő jön az óvszer akkor főleg meg se mozdul... Mit kellene máshogy csinálni? Soha a büdös életben nem fogok gumit húzni az fix!!! 25 f

2024. febr. 1. 01:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10. Egyrészt nem kicsit béna. Másrészt nem vagyok függő, sokkal kevesebbet vártam el az igaz nőktől, azt se tudták megugrani! Bohóckodjál csak, de ez nem jött ősze! 🤡🤡
2024. febr. 7. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

11. Azért vagy szarrá lepontozva, mi?

Először menj orvoshoz, utána talán lesz benned annyi hogy felálljon az aktus során.. kérdezőnek is hasonlót tanácsolok!

2024. febr. 7. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

12. Te is sz@rá vagy pontozva!

🤡🤡🤡

Amúgy meg leszoktam egyszer, fél évet a nő előtt, és fél évet mellette, nem érte meg, mert amit adott, az kb semmi volt, ahhoz képes ami energiába került hogy egyáltalán együtt legyűnk. Nekem nem hiányzik, hogy napokig ne lehessen egy rossz szavam se, helyette pitizhetek hogy milyen nagyszerű nő is ő. Az ágyban meg elfeküdt, aztán dolgozzak hogy neki legyen jó.

Ha testszik, ha nem, ez nem éri meg, majd ha lesz olyan aki többet ér, akkor leteszem, addig meg minek kínozzam magam a szex nélküli üres élettel?

2024. febr. 7. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:

13. Gondolom azért te sem tettél sok mindent annak érdekében hogy a nő érted aktív legyen.

Incel.. 😂😅

2024. febr. 7. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

14. Tökéletes érvelés, incel vagy, nincs igazad. Csak az a baj, hogy eg a szó nem ezt jelenti.

De mindegy, legyen igazad.

2024. febr. 7. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!