Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb egy hete volt egy egyéjszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy hete volt egy egyéjszakás kalandom és kiszakadt a gumi es hat későn vettem eszre, most pedig nemi betegsegre utalo jeleket találok a nemi szervemen, csíp a vizelet és kisebb fehér váladék jön ki rajta?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot urulógiára csak hát mahoz két hétre adták, féek kifutok az időből es további szövődményi lehetnek, szerintetek kifutok az időből, és ha igen mi mást tudnátok javasolni? Válaszokat előre is köszönöm

#szex #nemi betegség #Guminélki szex
2024. jan. 31. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Szia, bele is élveztél?
2024. jan. 31. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy akkor menj másikhoz aki hamarabb fogad.
2024. jan. 31. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, akkor úgy néz ki benyaltál valamit, tudod ki volt a csaj vagy fizetős volt?
2024. jan. 31. 18:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy bulihelyen tortént nem tudom ki volt az, csak megtortent a dolog aztan annyi eleg bodult allapotban voltam
2024. jan. 31. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk felhívhattad volna hogy "helló tripperke.. menjé el dokihoz"
2024. jan. 31. 19:26
 6/12 anonim válasza:

Igyál sok folyadékot, hogy segíts a szervezetednek a fertőzés leküzdésben.

Vegyél meleg ülőfürdőt, hogy enyhítsd a fájdalmat és a viszketést.

Vegyél be fájdalomcsillapítót, például paracetamolt vagy ibuprofent.

Kamillás borogatás.

Ha a panasz gyorsan rosszabbodik menj sürgősségi ellátásra 2 hét az rengeteg ha bakteriális, nagyon gyorsan terjed.

2024. jan. 31. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Ecetesolló
2024. jan. 31. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
#6 az ilyen tripperféle nyavalyáknak ennyi a lappangási ideje.
2024. jan. 31. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nemibeteg gondozóba menj. Ott hamarabb foglalkoznak veled. Ha gonorrea akkor kapsz 2 nap alatt 2 szurit és kész.
2024. jan. 31. 20:08
 10/12 anonim válasza:
#8 hát igen :/ sajnos a figyelmetlenség sokszor nagyon kellemetlen helyzeteket szül
2024. jan. 31. 20:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!