Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes körülmetél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes körülmetéltetni magam?

Figyelt kérdés

Régóta hátrahúzva tartom a fitymám, nem is tudom mikor kezdtem el, de már sohasem csúszik előre. Egy ideje gondolkodok rajta, hogy nem lenne e jobb ha a nemhasznált fityma eltűnne.

A negatív hatásaival nem kell ijesztgetni, mert régóta hordom fityma nélkül és jobb mindent egybevetve.

23/f

2024. jan. 31. 10:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyik haver cukros lett. Beszűkült neki, nem tudta hátra húzni teljesen. Elment aztán egy arab vagy indiai de magyarul beszélő doki mondta kicsit metsz rajta hogy nagyobb legyen tágabb.

Aztán mikor felébredt akkor mondta neki inkább levágta azt az egészet. 35evesen.

A gyerek 1,5...2 hónapig a falat kaparta, azért az nem játék felnőttként. Én nem tenném az biztos!!

2024. febr. 3. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
A fitymát nem a "hordás" céljára találta ki a természet. Ha mindenképpen a nemiszerveddel akarsz foglalkozni, akkor azt csinálsz, amit akarsz. Sokan vannak azonban, aki sokéves tapasztalat után rájöttek, hogy a sok érző idegvégződést tartalmazó fitymának mégis csak van valami pozitív szerepe és a meglevő maradvány "visszanövesztésén" munkálkodnak.
2024. febr. 4. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Ha nincs szükséged az idegvégződéseidre, tedd. Ha felizgat a gondolata hogy a peniszedből levágnak egy darabot úgyis meg fogod tenni. De visszanőni már nem fog. Amúgy ez sima testmódosítás. Van aki például levágatja a heréit. Vagy a makkját.
2024. márc. 9. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig a makk mögött van a fitymám, a makkom mindig kilóg, így olyan mintha metélt lenne. Én nem vágatnám le a fitymámat...
2024. márc. 15. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Hát testmódosításnak testmódosítás, de azért nem hasonlítanám a kiheréléshez.

Egy tetoválás vagy piercing az közelebb áll hozzá, csak a körülmetélésnek más előnyei is vannak, nem pusztán dekoratív.

2024. márc. 16. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Na milyen valós! előnyei vannak?
2024. márc. 16. 12:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánod meg! :)
2024. márc. 16. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 Szmegmamentesség, a nap végén sem bűzlik a szerszám.

Kevésbé hajlamos, hogy begyulladjon.

Van aki metélten nagyobbat is tud élvezni -- jó, van aki a Prince Alberttől is nagyobbat tud élvezni, szóval az vitatható, hogy a piercingeknek is lehet-e más előnyük, de mondjuk egy tetoválás az tényleg csak dekoratív.

2024. márc. 16. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem bűzlik nap végére, még egyszer sem gyulladt be
2024. márc. 16. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!