Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már, hogy nagyon kanosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy nagyon kanosak voltatok és elkzedtétek fotózgatni magatokat közben?

Figyelt kérdés
Gyakran vagyok kanos, de tegnap nagyon durván és hosszan edgeltem, és csináltam jópár képet pucéran az ágyon fekve különböző szögekből. Telefont letámasztva laptopra, hogy benne legyek rendesen, sorozatképek stb. Soha nem csináltam ilyet, de kanos voltam és őszintén izgató volt látni magam és a kemény farkam. Nyilván nem tervezek ebből rendszert csinálni, hogy fotózgatom magam recska közben, de most megtörtént. Ez normális vagy inkább weird? 18f
2024. jan. 30. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Te vagy az Gréczy Zsolti??🤣🤣
2024. jan. 30. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Igen, néha szoktam, és videót is. Az még jobb. Fel lehet vele dobni a recskázást, hogy kipróbálsz közben dolgokat.

Legjobb a lassított felvétel a spriccelésről :)

2024. jan. 30. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is szoktam

Aztán arra verem ahogy a videón verem

Majd a tükörrre élvezek

2024. jan. 31. 06:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!