Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak akkor tudom biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor tudom biztosra hogy biszex vagyok e ha próbáltam már mindkét nemmel?

Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Ha ki akarod próbálni mindkét nemmel, akkor viszont az vagy. :D
2024. jan. 28. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy az #1-es írja, a vágyaid határoznak meg, nem az hogy már próbáltad-e vagy sem. Ha vágysz rá, izgat hogy a saját nemeddel is csinálj "ezt-azt" akkor biz' biszex vagy.
2024. jan. 28. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

ja aki meg arról fantáziálnak hogy elrabolják megerőszakolják őket, akkor ők már élből áldozatok??? úgy hogy meg sem történt!!

Más a fantázia más a valóság, attól hogy valaki kíváncsi vagy érdeklődő estlegesen vágyik rá, nem biztos hogy meg is tudja tenni, szóval nem nem biszex az illető, ha meg lépi és negatív élmény lesz soha többé nem teszi meg, ha jó lesz és továbbra is fen áll dolog onnantól lehet mondani hogy biszex. De amíg nem lép addig csak fantázia kíváncsiság.

2024. jan. 28. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

3-as...

Tehát a te felvetésed szerint, ha egy 30-as pasi arról álmodozik, hogy egy 20 centis fallosszal jól megrakja egy másik pasas, akkor az bizony kőkemény hetero marad, mert még nem próbálta ki élesben...😀

2024. jan. 28. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én életem végéig nem fogom tudni már eldönteni hogy az vagyok-e vagy sem, az még rosszabb
2024. jan. 28. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen igazat adok az 1, 2, 4-nek.

Ha már fantáziálaz róla, valszeg meg van a hajlam. Egy heteronak eszébe sem jut fantáziálni más férfiakról. Ha van rá lehetőséged, próbálj ismerkedni ilyen célzattal fiúkkal.

2024. jan. 29. 02:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem próbálod ki, akkor azt sem tudod biztosra, hogy nem vagy az
2024. jan. 29. 14:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!