Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire igaz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire igaz az alábbi állítás? Én ezt pontosan így gondolom.

Figyelt kérdés
"A férfiak olyan nőt akarnak, aki folyton sze.x.elni akar, egészen addig, amíg nem találkoznak egy olyan nővel, aki folyton sze.x.elni akar."
2024. jan. 28. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Igaz.
2024. jan. 28. 16:53
 2/9 Kaje39 ***** válasza:
50%
Igaz
2024. jan. 28. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Téves. A ffiak olyan nőt akarnak, aki akkor akar szexelni, amikor ők.
2024. jan. 28. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Igaz.
2024. jan. 28. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Már hogy vele. Mer ugye ha mással az már nem cool.
2024. jan. 28. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen.
2024. jan. 28. 17:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ennek az lehet az oka, hogy nem bírják az iramot vagy az, hogy inkább aki otthon van, az megszokottá válik? Inkább mindig mással vágynának sokszor együtt lenni?
2024. jan. 28. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Igaz. Sok pasi vágyik egy nimfomániás nőre. Aztán amikor összejön egy ilyennel akkor néhány hét vagy néhány hónap után már menekül, mert nem bírja az iramot!
2024. jan. 28. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
3. válaszolóval tudok legjobban egyetérteni. Sokszor ha én kezdeményezek barátomnál akkor fáradt vagy fáj ez meg az, és pár perc múlva már alszik is, de amikor én mondtam hogy most ne mert még megvan, a vége úgyis az lett hogy szexeltünk (bár ez a ritkább eset, ő nem igazán az a szexelős fajta). Amúgy félreértés ne essék, én se olyan nő vagyok aki folyton akár, de heti 1-2 alkalomnak örülnék ha lenne.
2024. jan. 29. 15:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!