Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, hogyan van gusztusotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan van gusztusotok a pinát nyalogatni, amikor az, vagina teli van baktériummal, vírussal, gombával és ürülékmaradványokkal, következés képpen abból származó baktériummal ?

Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
En csak dugni szoktam a pinat
2024. jan. 28. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ellenkező neműek (vagy homoszexuálisoknál az azonos neműek) nemo szerve nyilvánvalóan vonzza az embert. Az, hogy puszilgatjuk a szeretteinket, az ősidők óta létezik. Valahogy benne van genetikailag az emberben. Ebből adódóan azt, amire nagyon vágyunk, csókokkal illetjük.

Tehát ezért van az, hogy sok férfi nyalja-falja a puncit, sok nő pedig nyeli a faszt. Ennyi. Nem gondolunk bele, hogy milyen bacik vannak ott. Egyébként én mindig csak akkor engedem nyalni a párom, ha tiszta a puncim. Fordítva is, a tiszta péniszt veszem a számba.

2024. jan. 28. 15:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ürülékmaradványok??
2024. jan. 28. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gusztus kérdése. Ha az szeretjük a nőt, akkor szeretünk neki örömet szerezni.

A száj is tele van baktérium, vírussal. Mégis gond nélkül csókolózik mindenki.

2024. jan. 28. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én feltaláltam a zuhanyzást fürdést testápolókat illatszereket , idegennel meg csak óvszer párzás .
2024. jan. 28. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted, ne csináld! Ennyi!
2024. jan. 28. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vaginát nincs gusztusom nyalogatni, csak olyat, ami tisztán van tartva.
2024. jan. 28. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
A gombapörköltöt imádom.
2024. jan. 28. 16:48
 9/13 NTBS ***** válasza:
Neked sem sok fogalmad van a női szervektől. Nincs olyan nuni, amiben ürülékmaradványok vannak.
2024. jan. 28. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Hááááát, de van. Aki hátulról kezdi, aztán elölről folytatja, ott lehet.
2024. jan. 28. 17:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!