Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítéli el sok nő ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítéli el sok nő ha egy férfi sok csajjal szexelt?

Figyelt kérdés

Sok nő hívja hímribinek az ilyen férfit, de egy férfira nem lehet ilyet mondani. A férfi biológiailag úgy lett programozva hogy minnél több nőt termékenyítsen meg, egy nőnek pedig sokkal kevesebb gyereke lehet. Egy férfi számára dicsőség ha sok szép nővel szexel, és ez azért is van mert a férfinak fontos szex közben hogy a partnere szép legyen, és vonzó testű. A nőknek kevésbé számít a külső, főleg szex közben.

A kulcs-lakat idézet is jó példa.

2024. jan. 28. 13:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

20, nem így működik minden férfi, se minden nő.

Ezért vagy buta.

2024. jan. 28. 14:14
 22/50 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el.
2024. jan. 28. 14:20
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy jogos állítás. 😂😂😂

Te gondolhatsz magadról azt, amit akarsz. A nők meg azt gondolják rólad, hogy egy replatelep hímribi vagy. Ennyike.

2024. jan. 28. 14:20
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos, mert a nő is képes csak szexre akár az első randin.

Amúgy meg ha a nő ribi azért, mert rögtön vihetik, vagy túl van mit tudom én 30 pasason akkor a férfi ugyanúgy hímribi ha hasonló/ugyanannyi partnere volt ez ilyen qrva egyszerű hiába nem tetszik.

Ha ujjal akarsz mutogatni a nőkre mutogass, de a férfiak/nők is mutogathstnak rád és nem tehetsz ellene semmit.

2024. jan. 28. 14:27
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
20# az állításod hülyeség, mindkét nemben van ilyen is, olyan is.
2024. jan. 28. 14:29
 26/50 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként azt hozzáteszem , hogy én úgy tudom és javítson ki valaki ha nem így van, de szerintem akkor ribizli/hímribizli valaki ha foglalt emberrel fekszik össze.

Ha nagyon sok szexpartnere van akkor inkább könnyűvérű, vagy esetleg szexmániás, akár valamilyen trauma miatt nem mer, nem tud komoly kapcsolatot kialakítani. Úgyhogy nem minden fekete-fehér...

2024. jan. 28. 14:38
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne b@szhatna bárki bármennyit? :)
2024. jan. 28. 14:56
 28/50 A kérdező kommentje:
Mert egy nő számára szégyen, és illetlen.
2024. jan. 28. 15:03
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tartanád helyesnek, hogy egy nőnek sok szexuális partnere legyen, akkor nem szexelnél sok nővel, és nem állítanád ezt be sikernek, érdemnek.

Jogod van kritizálni vagy elítélni olyan cselekedeteket, ami te magad is éppúgy megteszel, csak ettől abszolút hiteltelen lesz a véleményed.

2024. jan. 28. 15:36
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha te végigmész a nőkön, mint a vonat akkor te mivel vagy különb azoktól a nőktől akik hagyták, hogy végigmenj rajtuk, vagy ugyanúgy azt csinálják másokkal, mint te? Semmivel. Egyformák vagytok.
2024. jan. 28. 15:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!