Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Shibari-hoz rope bunny?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shibari-hoz rope bunny?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék különböző kötözéseket gyakorolni (shibari), viszont nincs hozzá alanyom (rope bunny-m). Nem vagyok gyakorlott, inkább kezdő mintsem profi, de érdekel a téma, viszont amellett hogy egy két dolgot lehet egymagadban is kötözni, de alapvetően legalább páros "sportról" van szó.

Esetleg tudnátok javaslatokat hogy hol, merre érdemes kutakodni olyan személy iránt aki szívesen kipróbálná, lenne a rope bunny szerepében?

Köszönöm a segítségét!

29F

2024. jan. 28. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Aha és utána jól megb... :D
2024. jan. 28. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

SmPixie esetleg? Vagy fétis bulikon ismerkedni?

Én kívülálló vagyok, csak a vanilla szexet kedvelem és nem izgat semmi, ami BDSM, csak érdekességként tekntek erre a világra, viszont úgy látom, hogy ehhez azért elég nagy bizalom kell, elvégre eléggé kiszolgáltatott helyzetbe kerül, akit megkötözöl. Nem tudom, hogy ki vállalkozna erre, de abban biztos vagyok, hogy ha engem érdekelne ez a téma, csak komoly kapcsolatban merném bevállalni, ahol megvan a bizalom a párom iránt.

2024. jan. 28. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fetlife.com
2024. febr. 13. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fetlife-on keress rá a white tiger shibari dojo-ra, Budapesten.
2024. febr. 27. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én tökre szeretnék shibari megkötözött lenni (és magának a megkötözésnek a végezte után még egy ideig úgy maradni, átélve, hogy lehetetlen mocorognom) ‒ de persze nem is úgy szeretném mindezt átélni, hogy bárki kötöz meg, hanem csak úgy szeretném, hogy csakis olyasvalaki végezze el rajtam ezt, akiben lehet bízni és jól ért hozzá

29/F

2024. márc. 3. 16:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!