Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem merek a párom előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a párom előtt masztizni, ez normális?

Figyelt kérdés
Már több mint fél éve együtt vagyunk
2024. jan. 27. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarnál, az lehetne normális.

Hogy nem MERSZ, az elég fura.

2024. jan. 27. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A masztit nem feltétlenül kell közösen csinálni, önálló időtöltés, miért "kellene" előtte?
2024. jan. 27. 21:37
 3/7 StevenUp ***** válasza:
41%
Ha lány vagy, akkor masztizz Előttem, én nem vagyok a párod 🤷‍♂️
2024. jan. 27. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

két dolog jut eszembe erről.

egyrészt, ehhez is meg kell érni, fel kell nőni fejben. Hogy minden "arcunkat" felvállaljuk a másik előtt, hogy ne legyen rejtegetni való, ne legyen ciki semmi. Ugyanakkor mindenkinek jár az énidő, én-tér, hogy egyedül elvonulva csinálhasson bármit. Az a jó, ha egymás előtt is el tudjátok magatokat engedni - erre jó edzés, ha akár aktus közben nyúltok magatokhoz, vagy direkt közös maszti a program.

másrészt, ami a neccesebb: ha egy kapcsolatban valami nem jól működik, akkor kezdi el az ember hülyén érezni magát. Nekem a férjem ilyen lélekgyilkos. Én sem mertem előtte soha masztizni, sőt, edzeni sem, meg kb semmit, ami kicsit is "magánügy", mert mindig volt valami megalázó megjegyzése, pillantása, amivel földbe döngölte az önbecsülésemet, önbizalmamat.

2024. jan. 27. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán minek neked hogy legyen párod ha csak masztizni akarsz?

Ha nem jó a szex akkor változtatni kell rajta.

2024. jan. 28. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

5. Hol olvastad, hogy csak masztizni akar?

Ja, hogy csak kötekedni akarsz...

2024. jan. 28. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

6. Értelem nálad sincs.

Egyálttalán mi szükség van kapcsolatban arra???

Persze gondolom hogy évek alatt annyira hozzá szokik hogy ez már szenvedély betegség lett.

2024. jan. 28. 11:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!