Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő, hogy pénisz méret miatt dobok egyből pasikat?

Figyelt kérdés

25 évesen már tisztában vagyok az igényeimmel, tudom mi az ideális számomra.

És hát sajnos nem az átlag vagy a kis méret az. Hanem a nagyobb és vastagabb. Ugye ezért alapból sok pasi kiesik. Többször volt olyan, hogy sokadik randi után feküdtünk le és utána sokkal rosszabb volt kidobni a mérete miatt. Ezért már az első alkalommal vélemények a szexben (ha szimpatikus élőben is), illetve szoktam már pénisz képet is kérni.

Persze már nem egyszer kaptam meg, hogy egy felszínes r*banc vagyok. Amit én nem tudok hova tenni. Hiszen ha tudom mi a jó nekem, akkor miért lennék köteles alább adni?

2024. jan. 27. 18:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
#20 Akkor gratulálok. Ideális méreted van.
2024. jan. 27. 22:45
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

14 :

Teljesen egyetértek a véleményeddel , saját tapasztalatom alapján is helytálló a válaszod .

2024. jan. 27. 22:54
 23/29 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy nekem csak 12 cm mereven , de még soha egy nő sem mondta még párom előtt, hogy ez kevés számára !

Igaz , egyedül párom mondja , hogy egyszerűen nem érzi hogy benne vagyok !

Az enyém kicsi , még párom mérete igen tág lehet .

(F)...

2024. jan. 27. 22:58
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
#23 Akkor minek vagytok együtt?
2024. jan. 27. 23:00
 25/29 anonim ***** válasza:
Jól elvitatkoztok az egyre rafináltabb elmebeteg kérdésén, aki a farokméregetős kérdések 70%-át írja....
2024. jan. 28. 02:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Átlagos nő, átlag feletti korrektséggel. Te legalább őszinte vagy. Jól csinálod.
2024. jan. 28. 11:33
 27/29 anonim ***** válasza:

24 :

Azért vagyunk együtt , mert egy kapcsolat nem csupán "csak magáról a szexről szól.

Vannak egymás iránti érzelmeink , közös céljaink + vannak gyermekeink .

23 - voltam .

2024. jan. 29. 01:01
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: És hogy tudod kívánni, ha tudod, hogy ő semmit nem érez, nem jó neki. Eltűri, hogy néha megdugd, mert szeretitek egymást? Ő azt mondta, gyere csináljunk gyerekeket, pedig nem is érzem, hogy éppen azt csináljuk? És ezt még el is mondta neked? Tényleg nem értem.
2024. jan. 29. 01:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehetséges kompenzálni sokféle "hiányosságot", - csak a közös akaratra van szükség ehhez, - de a te döntésed, hogy egy egyébként emberileg hozzád illő emberen milyen okokkal vagy képes túllépni.
2024. jan. 29. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!