Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni? Nektek volt olyan nektek hogy tiltott
volt a szex terhesség alatt?
Ferjem tisztában van vele, hogy a hátsóm csak kimeneti nyílás. A legelején a kapcsolatunknak tisztaztuk az igenyeinket.
Mind a 2 terhességem alatt el voltam tiltva az elejétől a végéig. Kibírtuk, mert nem vagyunk ösztönlények.
2024. jan. 27. 18:44
42 vagyok és szűz, szerintem ha én kibírtam 30 évet, másnak is megy pár hónap.
2024. jan. 27. 18:45
Az első gyerekemmel 19 évesen estem teherbe. A párom 23 volt. Elejétől a végéig konkrétan az első vizsgálattól elvoltunk tiltva. Annak ellenére hogy azért ennyi idősen mennyire nagy igényei vannak az embernek kibírtuk sőt, elmélyült a kapcsolatunk. A második babánkkal 24 évesen estem teherbe szintén eltiltottak minket mindentől a 12.uhn. Pofon egyszerűen kibírtuk. Jelenleg 23 éve házasok vagyunk, bologok
2024. jan. 27. 18:49
14/20 anonim válasza:
Már leírták páran előttem, de a szextől tiltottak el szerintem, nem a vaginális szextől, ezt emésztgesse az urad is...
Amúgy szerintem ha már ez ennyire kiveri a biztosítékot nála, akkor várhatóan lesznek még szép hisztik, ha mondjuk az állandó éjszakázások idején nem leszel mindig kapható egy körre, mikor neki kedve szottyan...
2024. jan. 27. 19:04
Nem vagyunk állatok, hogy ne bírtunk volna ki pár hónapot.
2024. jan. 27. 19:09
Mindenhogy is bírjátok ki. Ha nem megy akkor nem akarlak elkeseríteni de majdnem biztos hogy szakítás lesz. Nekem szülés után több mint egy évig nem volt libidóm és terhesen se szexelhettünk az elejétől. Kibírtuk ettől még erősebbek lettünk.
2024. jan. 27. 19:12
Én most vagyok eltiltva. Nincs párom, szóval nem nagy kihívás, de ha ilyen párom lenne, akkor tovább se lenne. #7 tökéletesen összefoglalta. Nálam mondjuk nem terhesen is az csak kijárat, de az, hogy egy pasinak ez legyen a legnagyobb gondja, hogy kiskaput keressen, amikor a felesége épp veszélyeztetett terhes a közös gyerekükkel, az kritikán aluli. Senkit nem tiltottak még el csak úgy szórakozásból.
2024. jan. 27. 20:41
Nem volt tiltott, de a 15.héttől nagyon fájt a behatolás. Semmi nem indokolta, de úgy éreztem szétszakadok, pedig nem lódoronggal rendelkezik a férjem.
Aztán a 38.hétig, szülésig nem szexeltünk, majd még kb 3 hónapig, mert vagy fáradt voltam, vagy véreztem, illetve gyógyultam.
Utána hébe-hóba havi 1-2 alkalommal, mert nagyon fájt. Most lesz hamarosan 1 éves a gyerekünk és mostanság kezdem nem érezni a fajdalmat.
De kibírtuk, nem haltunk bele, a házasságunk sem ment rá.
2024. jan. 27. 20:42
Nem volt tiltott..Viszont az 5.hónaptól nem szexeltünk. Én nekem a libidóm a béka segge alatt volt, illetve kellemetlen volt, szinte fájdalmas, utána már a vége fele meg biztonságból sem. Sosem csesztetett a párom ez miatt, teljesen megértő volt egész végig.
2024. jan. 27. 21:11
Na kérdező, mi lett végül ebből?
dec. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések: