Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az átlagnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az átlagnál vastagabb méretem van mégis harangozok az összes nőben?

Figyelt kérdés
A masculan rám sem jön. Durex XL a kényelmes, nem csúszik le nem is szorít nagyon. Mégis eddig 4/4 nőnek kicsi voltam kerületre. Vagy ez normális?
2024. jan. 27. 15:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Átlag alatti vagy.
2024. jan. 27. 15:28
 2/22 A kérdező kommentje:
Biztos nem.
2024. jan. 27. 15:30
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Érdemes lenne számokkal és mértékegységgel leírni mid van

Amúgy lehet hogy mindig az elhízott, tunya, kittágult vaginájú nőkhöz húzol (mert őket könnyebb megkapni)

2024. jan. 27. 15:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó rá a masculan, akkor valószínűleg tényleg átlag feletti. Az pont átlagra jó (ha hihetünk a statisztikáknak).
2024. jan. 27. 15:45
 5/22 anonim ***** válasza:
Te vagy a virsli faxú.
2024. jan. 27. 15:51
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Masculan a kisebb farkuakra való. Tipikus tini márka
2024. jan. 27. 15:56
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért nehezen hiszem el... Mármint hogy harangoztál a nőkben, egy átlagos méret nem harangozik, neked meg a vastag(nak mondott) méreted igen?

Szerintem troll kérdés megint egy nőgyűlölőtől.

2024. jan. 27. 16:01
 8/22 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy tini márka? A mostani tinik nagyobbak szaladgálnak, mint az apjuk korosztálya

A standart óvszer méret 52-53mm. A legtöbb óvszer ilyen méretű. A masculan (53), feelx, skyn, london, sőt még durex is gyárt többfajta ilyen méretűt. Egyedül a durexnek van nagyobb méretű óvszer(56, XL 57). A masculan xxl-es 54 mm.

Attól, hogy neked vastagabb van, bizony ezeket veszik a legtöbben, hiszen ha nem így lenne, akkor nem ezekből lenne a legtöbb és nem ezeket gyártaná szinte mindenki, nem ezekkel lenne tele a boltok polcai.

2024. jan. 27. 16:05
 9/22 anonim ***** válasza:
8-as ne okoskodj ha még szűz vagy. Mindenki azt ír a dobozra amit akar. A Masculan akkor is az egyik legkisebb! Ugyan olyan átmérő megjelölésű, de más márkájú óvszer rám is jó. Nem nekem van krinolin faxom, hanem a maszkulán egy hulladék
2024. jan. 27. 16:11
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem jó helyen ismerkedsz.
2024. jan. 27. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!