Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult olyan szituáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult olyan szituáció veletek amiben szégyelltétek a meztelenségeteket?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy zajlott? És mit szégyelltetek benne?
2024. jan. 26. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem voltam és nem is vagyok szégyenlős. Bárhol, bárkinek.

De mikor 13-14 évesen, farokverésközbe nyitott be anyám és rá ment szinte az egész, mert odafordultam automatikusan…

Soha nem kopogott, csak jött intézkedni.

Akkor mindenhogy szégyeltem magam.

2024. jan. 26. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Katonaság bevonulás mindenki meztelen a fürdő helységben .És a egyik asztal mögött két hivatásos nő.Zuhanyozni kelet és az első amit kaptunk egy barna alsógatya és egy zöld papucs .
2024. jan. 28. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt ilyen amikor tesóimmal kellett együtt fürdenem. Konkrétan semmit nem szégyeltem a testemen, csak azt hogy velük vagyok teljessen meztelen.
2024. jan. 29. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
12 éves koromtól gyógytesire kellett járnom, aminek úszás is része volt. Nem tudom miért, de nagyon szégyenlős voltam, bár semmi okom nem volt rá. A szüleimen kívül soha senki sem látott még meztelenül. Az első foglalkozásra már otthon előre felvettem az úszónadrágot, hogy ez így is maradjon. Öten voltunk fiúk, egyiket sem ismertem. Az öltözőben mindegyikük meztelenre vetkőzött és meglepetésemre nem vettek úszógatyát, hanem olyan fesztelenül beszélgettek mintha nem is lennének pucérok. Addig nem értettem miért, amíg pár perc múlva megjelent az uszodamester és leteremtett, hogy miért van rajtam úszógatya, majd leparancsolta rólam. Kiderült, hogy a medencébe lépés előtt kötelező a zuhanyzás, méghozzá fürdőruha nélkül. Az uszimester kinyitotta a zuhanyhelységet és ellenőrizte, hogy mindenki alaposan letusoljon. Az úszás után szintén. A többiek előre tudták, hogy így megy, ezért vetkőztek eleve pucérra. Én meg azt hittem elsüllyedek a szégyentől, hogy meztelenül kell lennem 4 másik fiú meg az uszodamester előtt. Aztán senki sem szólt be, nem gúnyoltak ki, nem kaptam megjegyzést, csak egymás méregetése és titkon hasonlítgatása ment. Én meg rájöttem, egyáltalán nem ciki mások előtt meztelenül lenni, mint addig képzeltem, amíg nem volt benne részem. A 3. alkalomtól már én is ugyanolyan fesztelenül beszélgetve meztelenül vártam az uszodamestert mint a többiek.
2024. jan. 30. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam, mikor anyám új élettársat talált magának és vele együtt nekem lett egy új apukám és egy nálam 1 évvel fiatalabb mostohatesóm. A tényleges összeköltözés előtt sokszor találkoztunk és kölcsönösen megkedveltük egymást, így igazából semmi kifogásunk nem volt, hogy az új tesómmal közös szobán osztozzunk. Az első este volt némi "családi" ünneplés, már le kellett volna feküdnünk. A szüleink elzavartak minket zuhanyozni. A szobánkban döbbentünk rá, hogy meztelenre kéne vetkőznünk egymás előtt. Alsónadrágig hamar ment a vetkőzés, úgy sokszor láttuk már egymást, de anélkül még soha. Mindketten szégyelltük magunkat. Egymásra vártunk, hogy elsőként vegye le az alsót. Biztattuk egymást az elsőségre. Ha te leveszed, akkor ígérem, én is, stb. Végül megbeszéltük, hogy háromra egyszerre húzzuk le az alsógatyát. Akkor azt úgy szégyelltem, főleg hogy nagyon alaposan megbámultuk, milyen van a másiknak. A "felmérés" után mindketten lenyugodtunk, hogy nincs szégyellnivalónk és attól kezdve bármikor simán meztelenre vetkőztünk egymás előtt.
2024. jan. 30. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem volt
2024. jan. 30. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem. Imádok meztelenül lenni, ha tehetem mindíg úgy vagyok.
2024. febr. 6. 13:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!