Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi számít szexuális zaklatásna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít szexuális zaklatásnak egy munkahelyen? Mi az ami még belefér? Mi az ami már nem. Mikortól mehetek a HR es kollégámhoz,jelenteni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb lenne, ha te írnád meg, milyen inzultus ér.
2024. jan. 26. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik kolléga folyamatosan megjegyzést tett a melleimre . Nem raktam ki őket sosem indokolatlanul. Néhányszor finoman szóltam neki, hogy elég lesz , aztán már kellemetlen volt vele találkozni így jeleztem a vezetőségnek . Persze nem lett belőle semmi de már nem is dolgozom ott .
2024. jan. 26. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem onnantól ha szólsz neki és pontosan elmondod mivel ne zakalasson mit ne mondjon/csináljon, ha ezután folytatja jelenteni kell
2024. jan. 26. 13:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Az irodába sokszor bejárnak beszállítók,és mindíg érdekes témákat dobnak be,vagy célozgatnak. mai téma a szőrtelenítés... Tényleg senkinek semmi köze kb. hogy gyantáztatom e a seggem.
2024. jan. 26. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
A beszállítók nem a te cégedhez tartoznak, ezáltal a te céged ez ellen nem tud mit tenni. A hr munkatárs a cégen belül tud segíteni. Ezeket ignorálni kell, vagy válaszolni hogy folytassák kint a beszélgetést.
2024. jan. 26. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de Nyugaton, már szinte minden szekálás, és zaklatás, volt, hogy valakivel beszéltem, és csak annyit jegyeztem meg, Magyarországról volt szó talán az ingatlanárakról dumáltunk, hogy " Keleten azért más a helyzet", erre egy közelkeleti csaj kikelt magából, hogy biztos rá célozgatok és kész, azért nem lett ügy belőle, mert sokan hallották.. Magyarországon meg néha elbagatelizálódik a dolog, és gyakran magasabb pozícióban lévő nők is tesznek megjegyzést, de persze azt tűrni kell, mert nekünk férfiaknak senki nem hinne, sőt még én lennék puhapöcs, hogy mit érzékenykedek..
2024. jan. 26. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Normális világban ennek köze nincs a zaklatáshoz. A mai beteg világban már azért is elítélhetnek valakit, ha ránéz egy nőre, és az feljelenti zaklatásért.
2024. jan. 26. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenyomnak az asztalra és megdugnak, az még belefér. Ilyen miatt ne zavard az HR-t.
2024. jan. 26. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:
#7,8: remélem ti ugyanezt mondanátok ha a párotok/ anyukátok/ lányotok lenne egy hasonló megjegyzéstől kibukva:)
2024. jan. 26. 23:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 Én igen, ugyanezt mondanám. Ez nagyon messze áll a tényleges zaklatástól. Pont az ilyenek miatt van, hogy gyakran nem veszik elég komolyan a tényleges zaklatást.
2024. jan. 27. 08:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!