Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, igaz, hogy azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, igaz, hogy azért néztek "teen" kategóriát, mert abban vannak a fiatalabbak (18-28) és nem azért, mert valódi tinikről (15-18) fantáziáltok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 12:04
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Szerintem amíg valamilyen lénynek az agya a koponyajaban nincsen kifejlődve, addig az nem való szaporodásra sem. A csecsemőnek is van lába, mégsem alkalmas állni. A menstruáció és a bizsego csikló jelenléte sem indok a szaporodásra
2024. jan. 26. 13:06
 32/59 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, neked van gond a fejedben. Az, hogy egy férfi szexuálisan kíván egy 15-17 évest, az nem pedofil és nem undorító. Ebben a korban már bőven el tudja dönteni, hogy akar szexelni vagy sem. Semmilyen tekintetben nem gyerek már.

Ha meg nem lehet lebeszélni téged arról, hogy ez egy normális dolog, akkor irány a leszbi kategória. Nem kell egy pasinak sem olyan nő, kortól függetlenül, aki undorral néz rájuk.

2024. jan. 26. 13:08
 33/59 anonim ***** válasza:
58%
Nem is szaporodasrol beszelunk, hanem oromszerzesrol. Az agy kifejlodese meg nem 18 eves korig tart, bar ha szigoruan vesszuk, minden idegsejt megvan szuleteskor is (onnan mar pusztulnak csak, ujak nem jonnek letre) , a kapcsolatokat szsporitja a tanulas, jo esetben akar tobb evtizedig. Szoval megint mellelottel.
2024. jan. 26. 13:09
 34/59 anonim ***** válasza:
73%

"A csecsemőnek is van lába, mégsem alkalmas állni."

ahogy a csecsemőnek is vannak nemi szervei, mégsem alkalmasak a szaporodásra. egy 17 évesé viszont már igen.

2024. jan. 26. 13:10
 35/59 anonim ***** válasza:
88%
14 éves már kiválóan tud szaporodni, csak még önállóan élni nem. A mi kultúránkban, mert régen ez még nem volt probléma, egyszerűbb volt a világ.
2024. jan. 26. 13:12
 36/59 anonim ***** válasza:
82%

29

Nem hinném, hogy teljesen egyetértesz velem. A 2. bekezdésben pont azon csodálkoztam el, hogy nem is tudtam, hogy gyerek biológiailag egy 14 éves. Nekem nem így tanították.

A 31-hez meg annyit, hogy nem értem teljesen ezt az agytérfogatos meg szellemi fejlődéses érvelést. Arra elég fejlett egy 16 éves, hogy másodfokú egyenletet tudjon megoldani, vagy autót vezessen, arra nem, hogy maga döntse el, akar-e dugni, és ha igen, milyen korúval?

2024. jan. 26. 13:12
 37/59 A kérdező kommentje:
36 Én vezetni sem engednék 16 évest, ahogy 75 évest sem,de ez sem rajtam múlik. A matekot meg hagyjuk, mert úgy felesleges az alap számoláson kívül, mint a fene. A probléma ott van, hogy a férfiak egy olyan lényt akarnak meghúzni, ami sem testileg, sem agyilag, sem lelkileg és mentálisan nincsen még kifejlődve. Ha az ember is olyan lenne mint a béka, hogy először kis ebihal, majd van lába, majd nincs farka, majd már ugrál is, aztán nő, akkor nem lenne ez kérdés. Csak az ember nem ilyen. Ha nagyon békához kéne hasonlítani, akkor egy érett férfi a béka, a tini meg az ebihal, aminek még megvan a farka, de már vannak lábai. Csak sajnos nálunk nincsenek ilyen jellegzetes különbségek fejlődés során. Lehet jönni másodlagos nemi jelleggel, de nem egy 10 éves van C kosárral és nem egy 30 éves lapos mellkassal. A szőrt meg szintén hagyjuk, soha nem voltam igazán szőrös, csak pihés
2024. jan. 26. 13:27
 38/59 anonim ***** válasza:
85%
Ujabb kerdezo, aki nem viseli el a sajat velemenyetol eltero allaspontokat. Elj burokban, oszt cső! 🤣 Mellesleg evolucios pszichologiailag is tokeletesen megindokolt, h miert bukunk a fiatalokra, de hangsulyozom, kifejlett fiatalokra.
2024. jan. 26. 13:33
 39/59 anonim ***** válasza:
82%

37

Oké. Akkor viszont légy következetes! Akkor ne tökölj, csináld rendesen ezt a dolgot. Akkor mondd ki, hogy szerinted legyen törvényileg tiltva a nemi élet 20 év alatt. Mert akkor a te érvelésed nyomán egymással se dugjanak a tinik! Miben különbözik egy 47 éves pénisze egy 17 évesétől behatolás szempontjából?

2024. jan. 26. 13:36
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Így viszont akkor te 17 évesen milyen alapon is dugtál?
2024. jan. 26. 13:38
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!