Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, igaz, hogy azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, igaz, hogy azért néztek "teen" kategóriát, mert abban vannak a fiatalabbak (18-28) és nem azért, mert valódi tinikről (15-18) fantáziáltok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 12:04
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Nezd kerdezo, sok tinilannyal voltam, de mindel konszenzussan, es ha esetleg azt lattam, h nem akar velem beszelni, akkor ott abba is maradt a dolog. Ezt, a kozos megegyezeses dolgot ne mosd ssze a zaklatassal. Az meg, h keresgelek a mai napig is, plane nem zaklatás.
2024. jan. 26. 12:48
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, valami elég komoly baj van veled.

Pár ember molesztált, és akkor most minden ember rossz?

Ugye, ezt te se gondolod komolyan?

Egyébként ezen pszichológus tud segíteni. Ha 21 éves korodig nem heverted ki, akkor erősen ajánlott is, különben az egész életed rossz lesz!

Ja, amúgy sokan veled se kezdenének, túl fiatal vagy. Fejben nem vagy ott rendesen, tele vagy gátlással, stb.

2024. jan. 26. 12:49
 23/59 A kérdező kommentje:

22es,gatlassal általánosságban a férfiak felé, de az ágyban a párom felé abszolút semmilyen korlát nincsen és szerintem ott van a lényeg, nem pedig amott, ahol számomra idegen férfiak látnak.

Nem azért rossz minden ember, mert engem molesztáltak. Hanem mert rengeteg férfi vonzódik biológiai gyermekekhez. Lehet ezt szépíteni. Egészen más, hogyha a törvényt kérdezed és egy orvost. Okkal nem adhat egy doki ugyanolyan gyógyszert egy 16 éves lánynak és egy 25 éves nőnek, mivel még az agy sincs megfelelően kifejlődve

2024. jan. 26. 12:52
 24/59 anonim ***** válasza:
19%
Ez megint az a csávó aki tini lánynak adja ki magát és az erőszakolós sztorit veszi elő..... Nem unod még ? Te kajak erre vered ?
2024. jan. 26. 12:52
 25/59 anonim ***** válasza:
78%

A legtöbb férfi nem izgul a kislányokra.

Amúgy csak szólok, hogy régen 12 év volt a felnőttkor határa. De sok helyen már 9 évesen lehetett házasodni, csak mondjuk ott elvárták, hogy 10-11 éves koráig, amíg meg nem érik a lány, ne hálják el a házasságot.

2024. jan. 26. 12:55
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

ami a nagykorúságot illeti: 30 évesen bénának fogod látni a 20 éves önmagadat. 40 évesen pedig bénának fogod látni a 30 éves önmagadat. az, hogy nagykorú vagy, nem azt jelenti, hogy mindent tök éretten kezelsz, hanem azt, hogy elérted azt a szintet, ahonnan kezdve te felelsz a döntéseidért, a jó és rossz döntéseidért egyaránt, nem pedig apád és anyád dönt helyetted.

ami a 16-17 éveseket illeti, az átlagnak ebben az életkorban már évek óta van szexuális jellegű működése, és ha adott hozzá a megfelelő partner, nem fogják annyival beérni, hogy fogják egymás kezét. ez olyasmi, amit egyszerűen nem lehet törvényi úton betiltani. ellenben megfelelő oktatással el lehet érni, hogy például fiatalon is mindenki alapvetőnek kezelje, hogy nem kell belemenned olyasmibe, amit nem szeretnél, illetve ha nem vagy benne biztos, hogy a másik is akarja, akkor nem szabad erőltetni a dolgot.

2024. jan. 26. 12:59
 27/59 anonim ***** válasza:
47%

Ami a kort illeti, hogy kinek mikor tekinthető benőve a feje lágya, hát azt tetszés szerint lehetne fokozni. Nézd, ha őszinte vagyok: 49 éves fejjel visszanézve 29 évesen fingom se volt az életről, és ezt látom egy mai 29 évesen is. 10-ből 9-szer rossz döntést hoz, nem jól látja a dolgokat stb., de ezt majd úgyis csak 20 év múlva látja majd. Dehát semmi nem állandó, minden folyamatosan változik, így mi is.

Ami meg a 23-as hsz. -t illeti: ezek szerint én le vagyok maradva egy tudományos brossúrával, miszerint (12-)14 év felett valaki biológiailag még GYEREK. Hm.

2024. jan. 26. 13:01
 28/59 A kérdező kommentje:
25 Tudom sajnos. Volt nálunk egy kislány, súlyos belső sérülésekkel, amit 10 éves korában szerzett, mert kiházasították. Egyébként egy szót nem beszélt magyarul, szóval nem volt könnyű eset. Megint a törvény és nem a biológia. Másképp nem tudom elmondani. A törvényt ember alkotta, a biológiát nem.
2024. jan. 26. 13:01
 29/59 A kérdező kommentje:
27essel viszont egyet értek.
2024. jan. 26. 13:02
 30/59 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan. Biológia. 14 évesekről kezdünk beszélni, kifejlett masodlagos nemi jellegekkel, menstruacioval. A gyogyszerfeliras teljesen mas. Ne keverd ide, ne akarj tudomanyosnak látszani, mert butasag.
2024. jan. 26. 13:03
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!