Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az élvezetes a pedofil nőknek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az élvezetes a pedofil nőknek?

Figyelt kérdés

Azt picit jobban meg lehet érteni ha egy férfi az, mert ahhoz vagyunk hozzá szokva hogy mindig a nő a fiatalabb, alacsonyabb, és a férfi az idősebb magasabb.

De egy női pedofilnak mi az értelme?! Szerintem inkább őket kellene tanulmányozni.

Láttam már huszonéves női pedofilt akiről kiderült, és tök jól néztek ki full szép volt, soha nem néztem volna ki belőlük.

(am félre értés ne essék, elitélem a pedofilokat. Csak talán a női pedofilokat kevésbé, mert magamból kiindulva én örültem volna annó a tanárnőnek, de ezzel szerintem még sok fiú így van)

2024. jan. 26. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó bejegyzésedhez: hány éves korban örültél volna a tanárnődnek?

A pedofilok nem a 15 éveseket bántják, hanem 3 éveseket, 6 éveseket te szerencsétlen... 3 évesnél fiatalabbról is hallottam már. 10 évesen se biztos, hogy erre vágytál.

Anyám borogass.

2024. jan. 26. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon kedves vagy, te szerencsétlen!☺️

Amúgy 11-12 éves voltam.

2024. jan. 26. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb nézni szereti, aki aktív, az meg a 8-13 éves fiukat preferálja.
2024. jan. 26. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk én hatodikas koromban a fél vesémet odaadtam volna, ha az akkori némettanárnőm meg próbál megrontani :D De csak a fejemben futó moziknak lett rendszeres főhőse
2024. jan. 27. 06:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Szintén
2024. jan. 27. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

én is és az egész fiú banda, kb 6 osztálytól. bárhol bármikor. bárcsak áldozat lettem volna. olvastam nem rég ezt: [link]

az a töketlen béna mai generáció. ha ezt nekünk mondták volna. ohh ezek a perverz mai tanárok, miért várták meg míg felnővők, bárcsak az én koromba kezdték volna. most nagyon sok ilyen tanárnő van. de ez a sok töketlen fiú

2024. jan. 27. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Nekem az első puncis élményem, oviból van, ahol az egyik ovónő nem hordott bugyit. Fiatal volt és mindig bámultuk.

Nem szólt rá senkire. Néha cicit is villantott.

Azt jött a kereszt anyám, egész 12 éves koromig.

Ez is pozitív élmény, mindent is megtanultam, mi jó egy nőnek.

Ezért nem értem ezt pc szarságot, nem volt semmi erőszak. Ma meg ránézek egy kislányra és bűnöző vagyok.

Bár nem vetem meg a dolgot, de csak erőszak mentesen.

2024. jan. 27. 21:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!