Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy minek ment fel az ára a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy minek ment fel az ára a legjobban az elmúlt 1-2 évben, a rosszlányoké, vajon miért éri meg így is az inceleknek?

Figyelt kérdés
Nincs incel szakszervezet az olcsóbb prostikért? Miért nem jár ingyen k*rva a dolgozónak?
2024. jan. 25. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
:D
2024. jan. 26. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért nem jár a dolgozóknak, mert ha dolgozó vagy akkor van pénzed k.rvázni is :) A k.rvák szakszervezete meg sztrájkot hirdetne ha ingyen kellene bhaszniuk :D
2024. jan. 26. 00:34
 3/11 A kérdező kommentje:
kb 10 éve volt 10ezer egy óra, most 50, de nem keresek 5x annyit mint 10 éve..
2024. jan. 26. 01:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te nem keresel többet, de a k.rvák kevesebb vendéget fogadnak mégis megvan a pénzük. Te és plusz 5 ember kellet hogy megkeresse a k.rva a 50et. Most már 10 év után okosak lettek :) tiszta üzletemberek. A munkáltatódal kéne beszélj hogy adjon k.rva juttatást, vagy adja kölcsön a nejét.
2024. jan. 26. 01:32
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Tíz éve is 30-35 volt egy óra. Csak egy hajszálnyit ferdíted el a tényeket, de ez rendben van, hiszen lúz... akarom mondani, incel vagy.
2024. jan. 26. 06:47
 6/11 anonim ***** válasza:

5s de hogy ferditi vagyis nem annyira.

5 éve simán volt 10...15ezer a fél óra a qvak 90% nal.

Ma már a fél órát ritka ha van 15ert inkább 20.

Óraeg min 25inkabb 30 sok helyen 40..50 az extra lány vagy extra dolgok pl popó vagy gumi nélkül ilyesmi.

De aki alap árban nem teljesíti a vágyaim (semmi extra) ahhoz én nem megyek nem fizetek extrát érte.

Az mind lehuzas. Talán a popó az amire úgy hiszem hogy megerdemli a plusz pénzt a nő.

2024. jan. 26. 06:53
 7/11 GFman ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ,hogy az ország melyik részén élsz.A fővárosban a fullos,fiatal csajok biztos többet kérnek.Meg ugye mi az igényed.Ha valakinek megfelel fél órára egy átlagos kinézetű csajszi(nem telefosott búvárruha testtel), aktussal meg franciával az most is talál 20 alatt.

Egyébként aki prostizott már az csak incel lehet? Ezt azért nem hinném.

2024. jan. 26. 09:51
 8/11 A kérdező kommentje:
na jó akkor elmondom nektek 5ös meg 6os, mivel konkrétan hazugnak neveztek, hogy 12 éve azaz 2012-ben mentem ki Londonba, és előtte elmentem egy 18 éves (kinézetre is annyi) cigány kiscsajhoz, feszes cickókkal és seggel, és 10.000 forintot fizettem egy órára, most kinéztem egy hasonló kaliberű magyar csajt aki 45 ezret mondott telefonba 1 órára, gumival szopik és nem csinál extrát, itt éreztem úgy, hogy a továbbiakban inkább kiverem..
2024. jan. 26. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:

8as azt engedd el!!

6os vagyok.

Ne állj meg az elsőnél.

Van Budapesten jelenleg 794 szexpartner és 281 masszázs lány a rosszlányok oldalon. Ne egyet hívj fel hanem 8...10et.

Amúgy 45 az nem reális ha csak nem extra fiatal vagy extra jó kulsejo vagy durva extrát nem kérsz

2024. jan. 26. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Bécsben kezdődnek olyan 120 eurónál... Nyilván a fővárosban, vagy megyeszékhelyeken esetleg drágábbak, de én már Magyarországon nem rosszlányozok.. Kérdező, Londonban nem próbáltad? Közbejött a lezárás, de előtte kinéztem magamnak egy brit csajt, nagyon megtetszett, csak hát most meg már változott a helyzet.. Am, én nem ingyen rosszlányt szeretnék a dógozó elvtársaknak, hanám átverésmentes együttléteket, és normális kormányzati színvallást, nem legalizáljuk, de a pártkatonáik curvázhatnak..
2024. jan. 26. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!