Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a pedofilok, akik kisfiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pedofilok, akik kisfiúkhoz vonzódnak, a saját gyerekkori énjükhöz is vonzódnak? Vagy létezik ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

2024. jan. 25. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vagyok pedofil és meleg se, de ha visszamennék az időbe és saját magammal lehetnék simán benne lennék. És amíg magammal csinálok dolgokat az senkit nem zavarhat.
2024. jan. 25. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Már csak ezért jó lenne ha megoldanák az időutazást.
2024. jan. 25. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha valaki bi/homoszexuális, akkor az saját magához is vonzódik?

Kb ennyi értelme van a kérdésnek.

2024. jan. 25. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Elmész a templomba és megkérdezed a papot.
2024. jan. 25. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem valoszinű, az emberek általában nem vonzodnak magukhoz, inkább az eltérőt keresik. Egy homoszexuális nőnek sem valószinű hogy saját maga tetszene.
2024. jan. 25. 17:47
 6/7 gabor49 ***** válasza:
34%
na ez egy értelmetlen kérdés
2024. jan. 26. 04:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A saját, fiatalkori masztis emlékeimre én is fel szoktam izgulni, de csak így egy képre, vagy valamire nem.
2024. jan. 26. 20:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!