Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel távkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel távkapcsolatban élünk. 3-4hónap után voltunk együtt újra,a menstruációja utolsó napján már együtt voltunk. Gumival védekeztünk aznap illetve a következő napokon is ,viszont 2napja nem jön meg neki kicsit aggódunk emiatt.mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2024. jan. 24. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Akár egy kezdődő kiadós gyulladás is a felelőtlenségetek miatt.

Elképesztő, hogy felnőtt embereknek nincs annyi intelligenciájuk, önmérsékletük, felelősségtudatuk.

2024. jan. 24. 22:18
 2/10 A kérdező kommentje:
felelőtlenség volt tudjuk már jól,mi inkább a babától tartunk. De köszönöm a választ!
2024. jan. 24. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha vedekeztetek mitol izgulsz ?
2024. jan. 24. 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy késik,nem túl biztató jel sosem..
2024. jan. 24. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élveztél bele gumiban sem, mitől lenne terhes?

Ha meg beleélveztél, és a gumi kiszakadt, vagy lecsúszott azt észre vettétek volna akkor ott rögtön.

Én nem hiszem hogy baba van a dologban.

2024. jan. 24. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Azt nem értem, mitől volt felelőtlenség???
2024. jan. 24. 22:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy még menstruált gondolom. Utolsó napján voltunk már együtt,kicsi vérzése volt még. Ez esetleg nem zavarhatott be a hormonrendszerbe ami miatt késhet?
2024. jan. 24. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi felelőtlenséget nem csináltatok, nyugodj meg... Sajnos valóban hajlamosabbak a nők fertőzést összeszedni ha menstruálnak, de ha gumival csináltátok, úgy már kevesebb rá az esély. Rengetegen szexelnek így, az első válaszoló nehogy elvegye a kedveteket!

Hosszú idő után az első szex okozhat némi hormonváltozást és késhet neki, de nem amiatt, mert menstruált. Velem is előfordult már, hogy hónapokig nem voltam senkivel, aztán megtörtént a csoda, majd a következő mensim késett. Ha nagyon nyugtalanok vagytok, vegyetek terhességi tesztet és egyik reggel csinálja meg a barátnőd. De szerintem nincs gond :)

2024. jan. 25. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Osztom a 8as véleményét. Néhány nap plusz v minusz irányban nem annyira ritka dolog. Volt gumi is, no para. Majd írd ki ha megjött neki.
2024. jan. 25. 05:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még most sem jött meg..
2024. jan. 25. 08:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!