Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok férfi miért bánik bunkón...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért bánik bunkón azzal a nővel, akit rondának találnak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan kezdjem és, hogy ez-e a megfelelő kategória. A húszas évei elején járó nő vagy lány vagyok és objektíven ronda. Én ezzel mindig is tisztában voltam, már általános óta és én soha nem is mertem senkivel barátkozni sem. Az embereket mindig kerülöm és sokszor éjjel megyek ki a lakásból sétálni, mert nem szeretném, hogy bámuljanak.

De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy én sokszor kaptam lekezelő beszólásokat férfiaktól az arcom miatt, annak ellenére, hogy én nem is mentem oda hozzájuk, hogy próbáljak velük kezdeményezni egy beszélgetést vagy hasonlót. Van, hogy pl. amikor bevásárolok, a kasszánál halkan tesznek megjegyzéseket csak úgy.

Az, hogy nem tetszem nekik, rendben van. De az, hogy beszólnak nekem úgy, hogy sehogyan sem közelítek hozzájuk, az nekem kellemetlen érzést okoz. Nem értem, hogy miért ilyenek, amikor még a szemkontaktust is kerülöm mindenkivel.

2024. jan. 24. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Bunkó viselkedés bunkó pasitól! Teljesen egyértelmű!
2024. jan. 24. 22:23
 2/13 StevenUp ***** válasza:
87%

Szögezzük le az elején, hogy a szépség relatív... attól még, hogy, te egy toxikus környezetben tengeted a napjaid, még nem jelenti azt hogy, "objektíven ronda" legyen bárki. Mivel mindenkinek más a zsánere ezért erről teljesen objektív véleményt lehetetlen alkotni.

De a kérdésedre a válasz:

Azért mert nincs tétje. Ilyen egyszerű. Nem akarnak tőled semmi, nem vagy vonzó a számukra, gyakorlatilag te vagy a kóbor kutya a területen akit senki sem akar örökbefogadni és senki nem akar gazdája lenni.

Ott vagy, szem előtt vagy, de kb annyit jelentesz nekik mint a kassza melletti kosártartó, vagy a park szélén lévő szemeteskuka. Így könnyebb lélekkel szólnak be, mert nem kell megválogatni a szavaikat, hiszen nem ettől függ az, hogy este lesz e szex vagy nem.

Ez a külömbség a Férfi és a fiúk között.

A Férfi minden körülmények között tiszteli a másik embert. Nem csak nőt, mindenkit.

Férfitól sosem kaptál beszólást. Csak fiúktól. Az a te bajod, ha filléres tahók véleményét magadra veszed.

A másik meg az, hogy tudod, mindig az a leghangosabb, akinek a háza ég. Akinek boldog, kiegyensúlyozott az élete az pont lesz*rja hogy ott vagy e vagy sem. Tehát "szóra sem méltat"

Aki folyamatosan él a lehetőséggel annak hidd el, hogy baja van magával, csak önigazolást lát abban ha mást megalázhat. Ez megint csak a te problémád, ha az ilyen sérült emberek véleményére adsz.

2024. jan. 24. 22:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Extrém sötétnek primítiv tirpák, baromnak kell lenni ahhoz, hogy valakik csufolodjanak, mert valaki nem szép. Már már hihetetlen hogy ilyen történhet.
2024. jan. 24. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha létezik ilyen, az vagy idióta, vagy nagyon utálja azt a nőt. Normális férfi tudja hogy mert csúnya valaki, attól még meg lehet dugni
2024. jan. 24. 23:18
 5/13 A kérdező kommentje:
2, én pedig objektíven csúnya vagyok.
2024. jan. 24. 23:24
 6/13 StevenUp ***** válasza:
65%

ma 23:24

Innentől kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy csak szimplán hisztis vagy. Pedig a kérdés színvonalát tekintve elhittem elsőre hogy normális vagy.

2024. jan. 24. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

StevenUp nevű felhasználó szépen kifejtette neked.

Régen én is azt vettem észre, hogy a férfiak csak a szép nőkkel kedvesek. Mindig bántó megjegyzéseket kaptam otthon is, máshol is és én egy megdönthetetlen tényként kezeltem, hogy én csúnya vagyok, és azokkal így bánnak.

Aztán sikerült kikerülnöm ebből a toxikus közegből és rájöttem, hogy így van (ahogy mondták már előttem), az igazi férfiaknak (és persze nőknek) tök mindegy, hogy nézel ki, nem lesznek veled bunkók, a saját, rossz életüket nem vetítik másra és nem attól érzik magukat jobbnak másoknál, hogy azokat földbe döngölik. És tudod mit vettem észre? Hogy én is egyre szebb lettem :D ami persze nem igaz, inkább sokkal jobban elfogadtam magam és ezek után érdekes módon sokkal több férfi akart maga mellett tudni :D

Tény, hogy én ilyen mélyen nem voltam, mint te, én nem csak éjjel mentem ki a házból és ha nem is mindig, de sokszor visszavágtam azoknak, akik beszóltak.

Ne viccelj, ugyanolyan ember vagy, mint mindenki más, nem kell eltűrnöd, hogy így beszéljenek rólad! A kérdésed megfogalmazása ráadásul arra enged következtetni, hogy értelmes is vagy. Ne hagyd, hogy ezek lehúzzanak. Tudnod kell, hogy bárki, aki minden ok nélkül beszól neked, annak saját magával van baja, nem Veled...

Javasolnám egy pszichológus megkeresését, hátha segítene :)

(Bocsi, kicsit hosszú lett)

2024. jan. 25. 00:40
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert érzik rajtad hogy a rondaságod mellett esetleg a személyed is taszító hatással bír.
2024. jan. 25. 04:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis.
2024. jan. 25. 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező, a válaszaidat nem tudom hová tenni... Ezek alapján már nem tűnsz olyan értelmesnek, mint a kérdésed olvasásakor. Egyesek segiteni akarnak neked, de te csak kiragadsz néhány gondolatot (többnyire negatívakat) és arra reagálsz úgy mint egy (hisztis) gyerek.

Ugyanaz írta a kérdést, mint a válaszokat? Vagy csak egy troll vagy? Ez esetben bánom, hogy komolyan vettem a kérdést...

2024. jan. 25. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!