Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dagadt csajszik! Eszetekbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt csajszik! Eszetekbe jutott már swingerklubba elmenni? Nem mondom hogy meg is csinálni csak legalább eszetekbe jutott? Tán meg is tettétek? Korotok, súlyotok? Ha csináltátok milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 18:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Milyen kedves vagy. "Meghozod" az ember kedvét. És igen, szűz vagyok. Nincs ebben semmi ördögi. Ki így, ki úgy.
2024. jan. 24. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Pedig biztos ki lehetne rád verni, túl vészesen látod a dolgokat!
2024. jan. 24. 20:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ag vagy. Nem mondtam hogy ördögi vagy rossz dolog csak azt hogy kiszamíthato. gondolom nincs libdidód?
2024. jan. 24. 20:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm a jóindulatú érdeklődést, megfelelően működik a libidóm. -.-'
2024. jan. 24. 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkorazert vagy most idegbeteg mert nincs benned hajlandóság kiélni magad?
2024. jan. 24. 21:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem minden hosszasan szűz nő addig tűnik halvérűnek amíg nincs olyan férfi aki felizgatja vagy nem eleget ajánlanaknneki. Vagy te a nőkhöz vonzódsz?
2024. jan. 24. 21:03
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
Ez már megint milyen paraszt kérdés? Kis köcsög, akkor láttál pinát mikor anyádat fellökte az anya disznó. És itt kritizálsz embereket. Jobb ha törlöd a kérdést. Mert nagyon égő vagy.
2024. jan. 24. 22:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Semmi paraszt nincs ebben. Kösz már láttam pinát és nem az anyámat és nem is rokont. Nincs okom töröltetnk éd nem vagxok ého.feltettem egy kérdést és csókolom, ennyi.
2024. jan. 24. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez a megszolias h dagadt csajszik? Kicsit normalisabban nem lehetne? Pont ezert nem mernek elmenni... 😡 Vagy teged is hivjunk kisf@rkunak? 😉😛
2024. jan. 25. 15:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Nincs azzal baj ha valaki az. Írhatnám azt is hogy husis de én a dagadtakra gondolok. A kövr sem más. Akinek nem tetszet le lehet fogyni.

Ember nekem teljesen normális méretem van. Nem vagyok kisfarku :'D

2024. jan. 25. 17:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!