Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudja elfogadni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja elfogadni a sok boomer, hogy a fiatalok mindenben jobbak?

Figyelt kérdés

Nagyobb a péniszünk. Ez van. Nem értem miért nehéz ezt elfogadni. Gondolom rossz érzés, hogy egy 15-16 éves is valószínűleg nagyobb mérettel szaladgál mint ti, de ezen nem lehet változtatni.

Jöttök azzal, hogy kisebb a tesztoszteron szintünknes nagyobb az ösztrogén. Csak ennek semmi köze sincs a mérethez. Ennyire nem vagytok tisztában a dolgokkal?

2024. jan. 24. 09:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Látom, Kolompár Vanegycigid próbál valami olyat keresni, amiből az derül ki, hogy mégsem ő az emberiség söpredéke :DDDDDDDD
2024. jan. 25. 08:47
 32/38 A kérdező kommentje:

Nem szép dolog a rasszizmus.

De nem talált. Magyar vagyok. Viszont amúgy nekik nagyobb van átlagban. Ezt még a rasszista csoportban is belátták.

2024. jan. 25. 10:18
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Jó sokat lecumizhattál, ha ennyire tudod :)
2024. jan. 25. 10:30
 34/38 A kérdező kommentje:
Szövegértés nulla. 🙂
2024. jan. 25. 10:42
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Én csak arra lennék kíváncsi mire van ekkora arcod...

Semmi konkrét dolgot nem írtál azonkívül, hogy azt mondták, vagy te így gondolod.

A stílusod meg nem gondolnám, hogy sok nőnek bejön. De ez az én véleményem.

Ha lenne aki objektíven el tudná dönteni ezt a kérdést szívesen megmérettetem magam ellened bármiben.

Ez a mindenben jobb. Ha tényleg nem érzed, hogy ez gáz akkor azért komoly gondok vannak a toronyban.

2024. jan. 25. 10:49
 36/38 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy konkrétan én vagyok jobb mindenben. Akkor rosszul fogalmaztam.

Azt mondom ,hogy egy 18-25 éves jobb, mint egy 35 év feletti. Persze itt is van kivétel, de általánosságban ez így van. Elég csak a mérete gondolni. Egy átlag nőnek nem a 13-14 centi az ideális, ami ennek a korosztálynak az átlaga. Hanem 16-17 centi, ami a fiatal generáció tud nyújtani. Egy 18-25 éves több menetre képes. Amikor én voltam 16 évesen 28 éves nővel vagy 29 évesen 36 evéssel, annyira ki voltak éhezve a férjük mellett, hogy ,alig győztem dugni őket.

2024. jan. 25. 12:02
 37/38 anonim ***** válasza:
Így már értem. Tehát te vagy az q boomer.
2024. jan. 25. 12:06
 38/38 StevenUp ***** válasza:
100%

ma 12:02

36 evéssel hogy lehetett kiéhezett? 😀

Én bőven 35 alatti vagyok, de így is csak röhögök azon a vergődésen amit csinálsz itt napok óta. De ha neked ettől jobb a közérzeted... 🤷‍♂️ ha úgy Véled hogy ez egy gyakori kérdés amire égető szükség van egy válaszra... ha úgy gondolod, hogy, ettől vagy te lettél jobb ember, vagy a föld vált ettől az akciódtól jobban hellyé akkor csináld csak tovább, hiszen rád van szükségünk Kapitány 🙏😀

2024. jan. 25. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!