Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudja elfogadni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja elfogadni a sok boomer, hogy a fiatalok mindenben jobbak?

Figyelt kérdés

Nagyobb a péniszünk. Ez van. Nem értem miért nehéz ezt elfogadni. Gondolom rossz érzés, hogy egy 15-16 éves is valószínűleg nagyobb mérettel szaladgál mint ti, de ezen nem lehet változtatni.

Jöttök azzal, hogy kisebb a tesztoszteron szintünknes nagyobb az ösztrogén. Csak ennek semmi köze sincs a mérethez. Ennyire nem vagytok tisztában a dolgokkal?

2024. jan. 24. 09:07
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
96%
Tologasd még egy kicsit a csattogós lepkét fiacskám.
2024. jan. 24. 09:09
 2/38 anonim ***** válasza:
27%

Mindenben azért nem vagytok jobbak, de tény hogy általában nagyobb a farkatok! Én pl.örülök, hogy a kamasz fiamnak sokkal nagyobb mint nekem és népszerű a lányoknál...

44f

2024. jan. 24. 09:28
 3/38 anonim ***** válasza:
93%

Jól van Petike, a suliidőben írogatást levonom a zsebpénzedből, valamint buktad a Sound-napijegyedet is.

Üdv:

Apu

2024. jan. 24. 09:29
 4/38 anonim ***** válasza:
93%
Cseszheted a nagy farkadat, ha gyereket meg majd nem tudsz csinálni. Legalább kihal a vérvonalad,így is sok az egoista.
2024. jan. 24. 09:33
 5/38 A kérdező kommentje:

Dehogy fog kihalni. Attól, hogy valamivel kisebb e termékenység még bőven jók vagyunk.

De látom itt is lett már pár irigy. Lehet én is az önnek a helyzetekben,hiszen nem egy fiatal 16-20 éves ismerősöm kefelgetett 25-40 éves férjes nőket 😂.

2024. jan. 24. 09:39
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

A arcotokom kívül semmi sem nagyobb. Hogy lenne már nagyobb peniszetek sokkal kisebb tesztoszteron szint mellett? Az ösztrogént meg hagyjuk is.

Atok a gyerekek, akik kövérek fiatalon, általában kisebb méretűek lesznek. Hiszen alacsony a tesztoszteron termelésük az elhízás miatt. Ezért nem is nő nekik annyira .

Na nálatok ugyanez van, csak már a normál testalkat mellett is.

Nincs semmivel sem nagyobb farkatok. Ellenben sokatoknak fel sem áll.

2024. jan. 24. 09:42
 7/38 StevenUp ***** válasza:
82%
Azt állítod, hogy a fiatalok mindenben jobbak. Mi mindenben? Erre nem tértél ki. Csak azt állítod, hogy a farkuk nagyobb. De ez nem "minden" 🤷‍♂️ illetve van egy szint, ahol tényleg "ez minden." De arra a szintre miért jó lesűllyedni? Jobb híján..? Elismerés végett? A fejletlen szociális készségek miatt? Mégis miért?
2024. jan. 24. 09:45
 8/38 A kérdező kommentje:

#6 Erre inkább nem mondok semmit.

#7 Szex terén mindenben. Nem hiába csábítják el a fiatalok az idősebb nőket. Már a nők is rájöttek erre.

2024. jan. 24. 09:55
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan aki jobb valamiben azt elismerem. Lehet bizonyítani. 45f Hetero, mielőtt félre érted.
2024. jan. 24. 09:55
 10/38 StevenUp ***** válasza:
100%

ma 09:55

Értem. És tapasztalatból mondod, hogy a fiatal pasik jobbak a szexben, mint az idősebbek? Vagy esetleg egy idősebb pasi okozott csalódás?

2024. jan. 24. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!