Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlányok oldalról aki volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok oldalról aki volt travival?

Figyelt kérdés

Te nő vagy férfi vagy?

Kinél voltál és mi volt?

Azért kérdezem mert elmennék de vissza tart hogy mindenki azt írja hogy nagyképűek, és nincs bennük semmi érzéki, csak lerendez és mehetsz

2024. jan. 24. 06:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Komolyan mennyire kell idiótanak lenni hogy azon lovagoljib valaki hogy shemale, transz, travi, vagy ilyesmi!!

Másik itt 10 válasz van de 1 ember se a kérdésre válaszolva!!!

Minek ír valaki egy kérdésre ha nem arra válaszol?

2024. jan. 24. 09:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Kinél voltál mi volt és jó volt vagy rossz?
2024. jan. 24. 09:50
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Komolyan mennyire kell idiótanak lenni hogy azon lovagoljib valaki hogy shemale, transz, travi, vagy ilyesmi!!

Hát szerintem azért nem egy utolsó szempont, hogy pontosan kihez is mész. Egy nőhöz aki férfi testbe született de hormonokkal alakítja át a testét vagy pl egy férfihez aki felvesz egy tangát és máris simogathatod a nőiesen szőrös lábát. Gondolom amikor bemész a kocsmába neked sem mindegy, hogy valami gyümölcsös sört iszol vagy rumot. Pedig alkohol-alkohol ugye?

2024. jan. 24. 10:04
 14/23 A kérdező kommentje:
13..ok bocs ebben van igazság. De én a szexi nőies szőrtelen cicis travikra gondolok. Nem értem én ezeket a nevbeli különbséget, és nem is ez a lényege
2024. jan. 24. 10:09
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Persze, nem érted, de téged nem is érdekel, neked ők csak húsdarabok, akiket seggebdughatsz vagy akik seggbedughatnak téged. De képzeld, vannak ezen az oldalon transz nők, akiknek szarul esik, hogy őket vagy a sorstársaikat ilyen jelzőkkel illetik. Pontozz le, ha nem tetszik, de én akkor is szólni fogok, ha nem adod meg az alapvető tiszteletet és nem a megfelelő szavakat használod.
2024. jan. 24. 11:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, és igazából nem is tudom követni aki férfi és nőnek öltözik vagy műti magát mind travi
2024. jan. 24. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Értem, de ha te így állsz hozzájuk, akkor miért meglepő, hogy ők is így állnak hozzád, hogy csak lerendeznek és mehetsz?
2024. jan. 24. 12:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Menj Martinához vele nem lesz gond vagy ott van Elena is aki tényleg kubai
2024. jan. 24. 16:23
 19/23 A kérdező kommentje:

18.. végre 1ertelmes válaszoló.

Megnéztem. Elena jó nagy doronggal van megáldva

2024. jan. 25. 04:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor menj Martinához neki kb átlagos.

Persze függ attól mit is szeretnél csinálni

2024. jan. 25. 07:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!