Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisiltettek már be titeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiltettek már be titeket?

Figyelt kérdés
Meséltek történeteket, hogyan történt?

2024. jan. 23. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
10# szerintem benned van a hiba, a többség érti 🤷‍♂️😀
2024. jan. 24. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem még nem, de én már egy expasim igen, akinek pisifétise volt. Egész nap itattqm, de nem mehetett mosdóba és miután nem birta tovább és összepisilte magát büntiből néznie kellett, ahogy masztizom.
2024. febr. 19. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Még nem, de biztosan izgalmas lehet, szóval kipróbálnám. Viszont nekem sikerült már bepisiltetnem egy exemet. 24F
2024. márc. 10. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

Meg volt bilincselve és volt rajta ruha, a végén már kb könyörgött hogy engedjem el, én meg néha beszóltam neki és simiztem magam közben, meg többször lepisilitem, mondván megérdemli a büntit, ha felnőtt létére nem bírja visszatartani

Óriási merevedése volt végig

2024. ápr. 9. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!