Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor egy nő úgy dönt férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy nő úgy dönt férfi lesz lekapják a nunikát rólla és kukit raknak akkor kuki fel is ál neki meg spriccol is, akkor rendesen tud nőkkel kuffantani?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Kuffantani tud, de gyereket csinálni nem.
2024. jan. 23. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
17%

Sose áll fel, ez be van bizonyítva.

Sőt még nem is hasonlít egy fütyire, hacsak nem egy halott szervét ültették oda.

2024. jan. 23. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként ilyenen én is gondolkodtam.

Biztos nem tud gyereket csinálni, mert az elég komoly műtét lenne és még szerintem akkor sem igazán működne, ha ez terv lenne.

Még sose láttam ilyen farkat, de szívesen megnézném.

2024. jan. 23. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
39%
Neeeem, ha az elmebaját "meg is gyógyítják"/még jobban belelovalják, akkor is nő marad. Kromoszómái változatlanok. Ha klónkznák, akkor is nő lenne. Nem változik semmi!
2024. febr. 1. 14:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!