Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Kizáró ok lenne, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kizáró ok lenne, ha a férfi még szűz? Így ismerkednétek vele?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 17:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha 20 év feletti akkor igen.
2024. jan. 23. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Alapbol nálam az. Mivel rühellem a bizontalanságot vagy ha tanitanom kene vkit az nekem nem szex.

De nem mindegy az tud e vonzani engem, tud e kémiát ébreszteni bennem, kintudja e váltani hogy izzon a levegő, ösztönösen magától jön e az egész ahogy forr minden, vagy milyen hatást vált ki.

2024. jan. 23. 17:50
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
*tinikkel én se kezdenék.
2024. jan. 23. 17:51
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Mivel 25 alatt nem ismerkednék, ebben a korban azért már elfér egy kis tapasztalat.
2024. jan. 23. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyks csajoknàl eléggé kizàró ok látod is. Amúgy sok csakt meg nem érdekel ha megszeret. Nyìlvàn ne úgy kezd az ismerkedést h szia szűz vagyok lenne kedved ismerkedni? :D
2024. jan. 23. 18:13
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Mikor 17 voltam es 17 evesekkel ismerkedtem nem volt kizaro ok. Most , hogy 30 vagyok es 30+evesekkel ismerkedek igy kizaro ok.
2024. jan. 23. 18:22
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

Egy nő elvárja, hogy nagy f*szod legyen, bírd sokáig, ha rádnéz már álljon, már az első szexnél olyan kémiai legyen, hogy szó nélkül orgazmusig nyalod, ájulásig dugod.

Mondanám, hogy túlzok, de nem.

2024. jan. 23. 19:32
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Én egy városba tévedt parasztgyerek vagyok, csaptam egy szelet egy nőnek, kiröhögött mit akarok de vittem neki illatos virágot meg moziba hívtam. Azt mondta nem én vagyok a legokosabb, egyetértek én is tudom hogy kicst lassú vagyok de randi végén leszopott. Reggel megbasztam.

Azt mondta nagyon jól érezte magát velem. Nekem is jó volt elsőnek.

2024. jan. 23. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha nem mondod el nem fogja tudni. Max kicsi T ügyetlen vagy. Mondasz annyit, hogy kevés tapasztalatod van. Csak 2 csajjal voltál és kész.
2024. jan. 23. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok, de én is az vagyok.
2024. jan. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!