Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a fordulópont, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a fordulópont, amikor nem tudtál ellenállni?

Figyelt kérdés
Akinek volt bármilyen szexuális élménye, olyan valakivel aki valamiért tabu volt, olyat tettél, amit tudtad nem lenne szabad, azt miért tetted meg? Mi volt az a pont, amikor érezted, hogy nem tudsz/nem akarsz ellenállni a kísértésnek?

2024. jan. 22. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan fizikai szexuális élmenyem nem volt az illetővel, csak látvány szintjén.
2024. jan. 22. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben vagyok a kollégámmal. Elég para.
2024. jan. 22. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:

1-es

Az is érdekes lehet, mi volt a látvány?

2024. jan. 22. 17:57
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es,

Próbál elcsábítani és egyre nehezebben tudsz ellenállni?

2024. jan. 22. 17:58
 5/11 aZoé ***** válasza:
76%

Egy rendkívül ellenszenves, nagyképű és túlontúl magabiztos férfival volt,akinek egy közös ismerősünk mutatott be. Az első perctől ki nem állhattam az önhittségét. Ő folyamatosan flörtölt velem verbálisan, küldött félreérthetetlen üzeneteket. Sokszor azon voltam letiltom mindenhol és kerülni fogom, de valahogy lassan a fejembe mászott. Végül belementem egy találkozóba,azóta sem tudom miért. Ő jött értem. Úgy volt,hogy elmegyünk egy ismerősünk összejövetelére. Ehelyett mikor lementem ott állt lezserem és ennyit nyögött ki: "Most pedig felmegyünk és szépen lesz*psz."

Meg is történt. A mai napig nem tudom mi vitt akkor rá arra.

2024. jan. 22. 18:45
 6/11 A kérdező kommentje:

5-ös

Ez azért elég meglepő. Azt hittem ilyenkor a reakció mondjuk egy pofon, és többet se lássam az illetőt.

2024. jan. 22. 19:02
 7/11 aZoé ***** válasza:
Igen, mint mondtam, ma sem tudnám megmagyarázni.
2024. jan. 22. 19:03
 8/11 A kérdező kommentje:

7-es

Megértem, mindenesetre köszönöm a választ! :)

2024. jan. 22. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
5: Volt több is a szopásnál? Később jelentkezett?
2024. jan. 23. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A fordulópontot +1 ital jelentette mindkét részről.
2024. jan. 23. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!