Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy teljesen heteró férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy teljesen heteró férfinek felálna ha egy fiatal srác leszopná?

Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 14:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%

#30 ja értem, szóval ez most csak a te meglátásod, a te hozzáállásod a témához...

Figyelj. Az a fiú nyilvánvalóan nem volt hetero. Valszeg bi. Ennyi. Egy hetero férfi undorodik egy másik férfitől, úgy értem ilyen helyzetben. De te ezt úgysem érted, mert te nyitott vagy mind a két nemre. Ha tudom, hogy egy férfi kényeztet, nem tudnám magam elengedni, ennyi. De mint már mondtam, te ezt úgysem érted.

Hagyjuk szerintem ezt.

2024. jan. 24. 07:26
 32/34 anonim ***** válasza:
Aki csak hagyja az nem meleg? 🤔🤔
2024. jan. 24. 07:33
 33/34 anonim ***** válasza:
#32 de, meleg vagy bi. Egy hetero ettől idegenkedne.
2024. jan. 24. 07:42
 34/34 anonim ***** válasza:

31# de értem!Nem vagyok hülye!

Ez egy vélemény, válasz a kérdésre.

Én is mondhatnám, hogy Te nem érted 🤷‍♂️

Nem hiszem hogy aki hagyta magát fogadásból meleg vagy biszex lenne. Vagyunk olyan jó barátok, hogy bevallaná nekem. Szimplán arról volt szó mint itt Veled, hogy kizárt hogy elèlvez. Fogadtunk és nyertem. Ennyi. Ebből levontam a következtetést, hogy egy hetero fiú is valóban elélvez ha fiú csinálja neki,akkor is.

2024. jan. 24. 08:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!