Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vonzó egy tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó egy tapasztalatlanabb lánynak az alábbi?

Figyelt kérdés
Egy tapasztaltabb, türelmes és figyelmes pasival megismerni, megtapasztalni új dolgokat és feszegetni az erotikus határokat.

2024. jan. 22. 07:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

10

Ez a szánalmas lúzer pasik szokása. Próbálkoznak és kaparnak, ha meg lepattintom, ja akkor már nem is érdekeltem... Egyszerű vagy de nagyon. Fejlődni sem fogsz, nincs elég eszed hozzá.

2024. jan. 22. 09:14
 12/28 anonim ***** válasza:
45%
11: Dehogy nincs, a nadrágomban hordom. Nem az mondom, hogy hatalmas, de azért elég óriási. Ha gondolod megmérheted az iq-m. Jah, bocs, nem kellesz. Ne nyomulj már.
2024. jan. 22. 09:18
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

Hát én igazából magamból tudok kiindulni mint ffi. Nekem sikerült annó alkalmi kapcsolatot kialakítani egy tőlem idősebb nővel. Én 19 voltam ő pedig 35. Egy évig jártunk össze a vágyaink kiéléséhez. Én kifejezetten örültem neki ,hogy egy tapasztalt nő volt a partnerem akivel elég sokmindent sikerült megélni. Igazából ahogy mondják tudta mi a dörgés,mit akar. Nekem is jó volt mert ez mellett nagyon sok dologra megtanított a női testtel kapcsolatban.(tudom mindenki más)

Vissza gondolva én annak is örültem volna ha ő veszi el a szüzességem.

2024. febr. 5. 00:37
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

Egy türelmes és figyelmes férfi nem akar rögtön szexszel kezdeni. Egy nőnek sokkal nagyobb szüksége van arra, hogy a férfi megbecsülje, szeresse őt, és hogy biztonságban érezze magát. Valószínűleg nagyon kevés önbecsüléssel rendelkeznek azok a nők, akik rögtön lefeküdnek valakivel (akik már kórosan vágynak a figyelemre).

Egyébként elárulok neked valamit. Szexelhetsz bármennyit, bárkivel, az önmagában nem vezet boldogsághoz, sőt...

2024. febr. 5. 10:35
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
Általában a "tapasztaltabb, türelmes és figyelmes pasi" az impotenciáját igyekszik elrejteni azzal, hogy neki nem is az a fontos, ő csak a lelkedet szeretné kényeztetni.
2024. febr. 22. 12:01
 16/28 NTBS ***** válasza:
35%
Napjainkban nincs erre túlzott igény.
2024. márc. 12. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Szeretek uj dolgokat tanulni
2024. ápr. 24. 21:45
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Inkabb egy 25 eves szuz fiut valasztanék
2024. jún. 30. 12:52
 19/28 anonim ***** válasza:
Jó dolog szerintem.
2024. aug. 12. 05:56
 20/28 anonim ***** válasza:
24%
Azt gondolom, hogy ilyen felállásokra van szükség. Miert? Mert kezdő béna. Ezért érthetőbb a tapasztalt adja át a tudását.
2024. aug. 13. 05:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!