Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik nem fekszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik nem fekszenek le akárkivel, mit tesznek ha vágynak a szexre?

Figyelt kérdés
Szingli nő vagyok, fél éve nem voltam senkivel, mióta vége a volt kapcsolatomnak, mert nagyon megválogatom kinek adom oda magam. Viszont vágyom rá, de nem vagyok képes lefeküdni senkivel a környezetemben. A hozzám hasonló nők(akik nem K*rvak) mit tesznek ebben a helyzetben?

2024. jan. 21. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vibri, vagy baratsag extrakkal
2024. jan. 21. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fura kifejezés, ez az odaadom magam. Miért, a férfi nem adja oda magát neked? Kölcsönös a dolog, nem?

Ami a kérdést illeti, nyilván maszturbálnak. De sokan úgy vannak vele, hogy ha nincs társuk, alábbhagy a libidójuk, így nincs gondjuk.

2024. jan. 21. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem ismerkedsz?

Lehet úgy is ismerkedni, hogy nem feltétlen lesz komoly kapcsolat és teljesen normális az illető. Lefekszel vele és szimplán élvezitek az egymással eltöltött időt. Nem kell minden jöttmentnek koránt sem oda adnod magad, csak annak akivel megvan a vonzalom és a szimpátia.

2024. jan. 21. 22:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Természetesen a férfi is odaadja magát nekem. Sok ilyen férfi van a környezetemben aki adná magát. Ezért fogalmaztam igy, mert én viszont egyiknek sem..

És igen, elmúlik a libido, de valamiért egy idő után mégis szükségessé válik.

2024. jan. 21. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Méghogy a férfiak nem bírják ki szex nélkül.

Évek óta nem voltam nővel, de mégsem vergődők annyit mint te.

2024. jan. 21. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah ha ennyire vàlogatsz és neked senki sem jó akkor elvagy te szex nélkül is ...
2024. jan. 21. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresek ffit,mert van,és nincs olyan hogy egyik se jó mert nem vagyok elàjulva magamtól hanem élvezem.
2024. jan. 22. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem sok agyad lehet, ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz megoldani, de a hozzád hasonlók értékelik magukat a legtöbbre.
2024. jan. 22. 05:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért ez így elég hülye kérdés.

Ha úgy nem jó ahogy leírtad akkor mégis milyen választ vársz?

" nem vagyok képes lefeküdni senkivel "

2024. jan. 22. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Vágysz rá és nem akarod? Vagy mi?
2024. jan. 22. 08:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!