Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már szőrös nővel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szőrös nővel és zavart titeket?

Figyelt kérdés

Mindkét nemnek szól a kérdés, kort és nemet írjátok le a válaszban.

Nem voltatok még? Ha nem szeretnétek?

És ha igen milyen volt?

Írjátok meg mi a preferenciátok és hogy zavart-e esetleg titeket vagy sem.

2024. jan. 21. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Voltam de nem számítottam rá. Meg sem fordult a fejembe, hogy az ő korosztálya és pont ő nem tartaná kordában a dolgokat. Amikor először levettem a felsőjét róla és úgye ehhez fel kellett tarts a kezét hát kiderült mi a szitu. Igaz lent sem csinált semmit és azt hamarabb érintettem egyszer a kocsiban az is meglepett de hogy fent is...az sokkolt. Nekem nem jött be, de a gyakorlatlan bénázásai jobban idegesítettek mert igénye sem volt fejlődni szexuálisan azt gondolta majd én őt is meg majd magamat is megoldom. Gondolom a két "igénytelenség" összefügghet. Kár mert gyönyörű arcú lány volt, aki smink nélkül tökéletes az arcra reggel délben este. F.
2024. jan. 22. 10:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha azt gondoltátok volna előre hogy csupasz de kiderült közben hogy szőrös akkor meglepett titeket? Lesokkolt? Undorodtál tőle?
2024. jan. 23. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Nyaltam már szőrös puncit. Nem zavart! f.
2024. jan. 23. 14:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Voltam.

A feneke volt az.

Amúgy csupasz mindenhol.

De azért megdugtam. 😅

2024. jan. 24. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha szőrös és téged zavar akkor inkább jelezd neki a megalázás helyett. Nekem volt ilyenben részem meglepett, hogy szőrös, de kémia legyőzte a meglepettségem
2024. febr. 1. 11:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem sokkolt le, nem undorodtam tőle!
2024. febr. 1. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos kor vagy IQ vagy EQ szint folott a reakciónk kimutatása és vélemémyünk megfromálása során az is szempont lehet, hogy másik embert ne akarjuk megsemmisíteni
2024. febr. 1. 11:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező. Te ffi vagy aki találkozott egy szőrös hölggyel?
2024. febr. 1. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Hol vagy szőrös?
2024. febr. 1. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Én csak szőröset nyalok és szívesen vennék még szőrösebbet.
2024. febr. 1. 17:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!