Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már szőrös nővel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szőrös nővel és zavart titeket?

Figyelt kérdés

Mindkét nemnek szól a kérdés, kort és nemet írjátok le a válaszban.

Nem voltatok még? Ha nem szeretnétek?

És ha igen milyen volt?

Írjátok meg mi a preferenciátok és hogy zavart-e esetleg titeket vagy sem.

2024. jan. 21. 18:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Voltam már szőrös nővel. Nem zavart. f.
2024. jan. 21. 18:22
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Voltam és nagyon tetszett a dolog.

Szeretnék még ilyet.

2024. jan. 21. 18:25
 3/22 Lazy Lover ***** válasza:
87%
Nem zavart kedvelem a szőrös nőket
2024. jan. 21. 18:26
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Kb. 30 éves koromig csak szőrös nőkkel találkoztam. Nem volt rossz, de én örömmel fogadtam a 2000 körül megjelenő borotválkozós korszakot. Valahogy közvetlenebb érzés szőr nélkül a punci.
2024. jan. 21. 18:37
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem unod még a szőrfétised?
2024. jan. 21. 18:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy #4-es mondja, 2000 előtt nem volt akkora divat csupaszon tartani, nem volt vele semmi bajom. Egyetlen kellemetlenség, hogy nyalás közben néha az ember szájába megy egy szőrszál.
2024. jan. 21. 19:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
voltam, és nem zavart
2024. jan. 21. 19:19
 8/22 anonim ***** válasza:
87%

Volt már olyan barátnőm, akinek rövidebbre volt vágva az intim szőrzete vagy nem szőrtelenített, de neki nem volt sűrű. Volt, aki korábban borotválta, de nem volt kifejezett preferenciája és miattam meghagyta. Olyan barátnőm vagy partnerem még nem volt, aki más testtájékon is meghagyta volna a testszőrzetét. Intim részen a trimmeltet preferálom, máshol a szőrtelent. Bevallom, egy kicsit izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet egy igazán szőrös nővel lenni, de mellette furcsának is tartom és azt hiszem, nem tudnám felvállalni.

Miért kérdezed ezt, kérdező? Te milyen nemű vagy és hány éves?

34/TN

2024. jan. 21. 19:23
 9/22 anonim ***** válasza:
11%

Ja, te vagy a szőrfétises?

Akkor akit én ismerek, biztos tetszene neked, mert nálam sokkal szőrösebb. De úgy képzeld el, hogy mindenhol: elöl, hátul, még a mellbimbója is.

2024. jan. 21. 19:29
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
Talán tinikoromban láttam utoljára szőrös muffkátlit,bő 25 éve. Zavarni ma sem zavarna, sőt a párom a kedvemért próbálta is meghagyni, de pont úgy volt vele mint én a vikingszakállal, egy- másfél hét után mikor bök és viszket, leborotválta mint ha ott se lett volna.
2024. jan. 22. 06:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!