Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőként ne kezdeményezzem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ne kezdeményezzem a szexet mert az egy férfinek sok?

Figyelt kérdés

Elég későn vesztettem el a szüzességem és miután ez megtörtént egyre többet akartam.

A párom volt az első és mióta összeköltöztünk csak jobban kívánom.

Egy helyen dolgozunk, sokszor csak kettesben néha ott is kezdeményezem a szexet.

Viszont sokszor olyan durván beszól, hogy már nem teszem.

Nem tudom cukkol csak vele vagy tényleg baj, hogy többször is kívánom. Miért baj ha én kezdeményezek?

Sokszor beszól nem veszem magamra de amióta f*széhesnek hívott nem kezdeményezek szexet.

Ő még ilyen f*széhes nőt nem látott szó szerint ezt mondta.

Aztán, hogy nem közeledek felé meg ilyet mond. "Mivan már nem is kérsz belőlem, nem is kéred a 🍆".

Jól megvagyunk egyébként minden téren de most kissé azt hiszem megsértődtem. Ha baj, hogy napi többször kívánom vagy naponta miért nem mondja el normálisan? Vagy várjam amíg ő közeledik? Esetleg ez már nagyon nyomulás részemről?

2024. jan. 21. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Én örülnék ha a nő kezdeményezne. Úgyhogy ott a palinál baj van a toronyban.
2024. jan. 21. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Elég bunkó a párod stílusa. Megérdemelné, hogy lecseréld. Nincs azzal semmi baj, hogy több szexet kívánsz. Ez teljesen természetes. Most élj, ameddig fiatal és csinos vagy. Később megbánod, ha leragadsz egy olyan ember mellett, aki nem érdemel meg.
2024. jan. 21. 21:02
 13/18 kisördög1 ***** válasza:
Elég "furcsa" és őszintén szólva elég bunkó reakció a párodtól.
2024. jan. 23. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha az én párom ilyen stílusban szólna hozzám, hamar ajtón kívül találná magát...

Meg lehet ezt kevésbé alpári módon fogalmazni, ami akár vicces is lehet, de ez így nagyon gáz.

34N

2024. jan. 23. 12:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Beszéltünk ő nem komolyan mondta, nincs baja azzal ha kezdeményezek.

A sok szex is tetszik neki csak nagyon meglepte, hogy ennyiszer szeretném.

Nem volt még olyan barátnője aki napi többször is kívánta.

A stílus valóban bunkó volt, azóta sem mondott semmi ilyesmit.

2024. jan. 23. 12:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, több barátnőm, mindkét nejem említette azt a kifejezést, hogy "tüzelő szuka időszak". Pasiként nem mernék magamtól ilyet mondani nőknek, de van benne igazság.

Exeim között több olyan volt, aki idővel, a kapcsolat szorosabbá válása után nagyon be volt indulva szexuálisan. Különböző módon, de így vagy úgy kimutatták. Voltak, akik fantáziáltak és kezdeményezték a többes szexet, akadt, aki kinyilvánította biszexualitását is. Mások megelégedtek a kettesünkkel, de dolgos volt tartani velük a ritmust. (szerencsére, nekem is elég nagy az étvágyam ilyen téren)

Feleségeim mindketten a gyermekvállalás előtt annyira be voltak indulva, hogy akár egy focicsapat is kevés lett volna számukra. Első asszonnyal az volt a probléma, hogy meg is csalt két gyermek után, amikor visszament dolgozni. (válás után, úgy cserélgette a pasikat, mint más a fehérneműjét) Második nejem a két szülés után viszont 180 fokos fordulatot vett és teljesen frigiddé vált, semmilyen intimitásra nem tartott igényt. (se velem, se mással)

Jelenlegi, harmincas elvált alakulófélben lévő barátnőm, szintén említette ezt a "tüzelő szuka időszakot", ő válás után vált nagyon szexéhessé.

Megemlíteném, a férfiak libidója is nagyon különböző! Míg sokan (én is) megfordulnak a legtöbb vonzó nő után és állandóan akcióra képesek, addig vannak, akik meg sem látják a nőket, még akkor sem, ha az orruk előtt vannak. (pedig heterók) Ebből adódóan, párkapcsolat terén is egyes férfiak képesek teljesíteni szexuálisan, mások elmaszatolnak kicsit, sok pasinál ritka az intimitás, mint a fehér holló.

Régi mondás, nagyszülőim is mondogatták: Akkor megfelelő egy házasság / párkapcsolat, ha megértik egymást ágynál és asztalnál egyaránt. Amennyiben csak egyik működőképes, akkor válás, szakítás lesz a vége, vagy egy rossz házasság.

2024. jan. 23. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:

AZért az elég bunkóság tőled hoyg a munkahelyén is kezded, vagyis inkább idegesíted ezzel.

Miért nem otthon amikor kettesben vagytok és minden rendben van, nem zavar senki és akkor akarod?

2024. jan. 23. 17:06
 18/18 A kérdező kommentje:

17

Egy munkahelyen dolgozunk a saját maga főnöke és csak kettesben vagyunk az irodában délutánonként.

Senki előtt le nem bukunk.

Ma ő kezdeményezett én meg "bunkó" módon belementem.

2024. jan. 23. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!