Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heterók ti elfogadjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók ti elfogadjátok a melegeket?

Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljes mértékben elfogadom őket.

F

2024. jan. 20. 22:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Alap!
2024. jan. 20. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2024. jan. 20. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a melegeket kell elfogadni, hanem magát az embert. Mindegy a szexualitása. (azaz ő magánügye)
2024. jan. 20. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
4,egészen addig magánügy,amíg nem megy át reklámozásba propagandába,erőszakosan másokra erőltetésbe.Manapság viszont ez megy.
2024. jan. 20. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Elég kényes kérdés.

Én nem tudok egyet érteni/azonosulni velük. Tudomásul veszem, hogy ők a saját nemüket szeretik és kész.

Azt viszont nem tudom elfogadni, ha rám akarják erőltetni magukat. Minek vonulnak fel? Én se vonulok fel, mert heteró vagyok.

Az, hogy a gyerekvállalásuk, házasságuk nehézkesebb azt gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért. Egy gyerekhez bizony egy férfi és egy nő kell. Két hímivarsejtből vagy két petesetjből ha a fene fenét eszik akkor sem lesz gyerek. Így a férfi-nő páros vált természetessé.

De lehet, hogy én vagyok konzervatív.

Összességében nem ítélem el őket, nem tudnám bántani sem őket, csak számomra nem természetes dolog, ha pl. két pasi csókolózik vagy kézenfogva andalog az utcán.

Nem tetszik, nem látom szívesen. De

ez csak egy vélemény, lehet vele egyet érteni vagy ellenkezni, de ez van.

2024. jan. 20. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az az undorító,hogy a multicégek,kormányok normálisnak állítják be őket,nyilván hátsó szándékkal.Amúgy nem is érdekelnének,ha nem lennének reklámozva és hátulról pénzelve.
2024. jan. 20. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:
21%

Komolyan!

Bár több lenne!!!

SOK ismerősöm mondja, hogy manapság sok fiatal srác meleg, és e miatt könnyebb fiatal csajokkal ismerkedni. És ezt én is tapasztalom, tényleg könnyebb ismerkedni gimis és egyetemista csajokkal e miatt.

Bár több meleg srác lenne!!!

Mondjuk 100-ból 100.

2024. jan. 20. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
8,szép kis nemzethalál.
2024. jan. 20. 23:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben? Partnernek NEM!!!! Max. tudomásul veszem, hogy a világon van.
2024. jan. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!