Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes kiválasztani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő sugardadyt?

Figyelt kérdés
Szeretnék sugardadyt, de nem szeretnék valamilyen erőszakos barmot kifogni. Van valakinek ebben tapasztalata itt?
2024. jan. 20. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy csinálsz egy sugardaddy castingot, és tömegével fognak rá majd jelentkezni!:)
2024. jan. 20. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt lehetetlenség előre megmondani!
2024. jan. 20. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Nem hinném, hogy sok erőszakos lenne. Inkább csak semmibe vesznek és kihasználnak lelkileg, fizikailag. A gazdagok érinthetetlennek hiszik magukat és azt gondolják bármit megtehetnek.

Te nekik egy ócska r_ngyó vagy, nem több.

Tisztelet a kivételnek.

2024. jan. 20. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
#3 Tiszteletet a kivételnek? Ezek a nők nem érdemelnek többet.
2024. jan. 20. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
A puding próbája az evés!
2024. jan. 20. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Kockázat nélkül nincs üzlet! De ha valamiért nem jönne össze, akkor még mindig elmehetsz dolgozni!
2024. jan. 20. 17:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Van munkám, csak valami extrára vágyom. Ha meg van olyan, aki lazán fizet a szexért, akkor ugyan miért ne tenném meg?
2024. jan. 20. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
Írj privátot ha gondolod. Ha közel lakunk, akkor bármi lehet.
2024. jan. 20. 17:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Én puncson pár éve hetente több pacákot is leakasztottam, rengeteg pénzt kerestem vele, úszni lehetett a sugar daddykben. Most köszönhetően a válságnak kisebb csoda kell, hogy akár csak egy is összejöjjön és azok is alkudoznak az összegen. Pedig külsőre nem változtam, kilóra pontosan ugyanúgy nézek ki, mint pár éve (sőt egyébként még jobban is). Nem hiszem, hogy nehéz dolgod lesz válogatni közülük, mert örülni fogsz, ha akad valaki xD
2024. jan. 20. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
A gazdasági válság mellékhatásai:)
2024. jan. 20. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!