Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ebben az országban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben az országban ennyi homofób ember?

Figyelt kérdés

Homofóbia jelentése:A homofóbia félelem, undorodás, idegenkedés a homoszexualitástól

Én egy normál beállítottságú ember vagyok!

Már többször feltünt ,hogy ha egy kicsivel szinesebb ruhát veszek fel ,akkor már azt vágják a fejemhez ,hogy én biztos homoszexuális vagyok.

Ez miért van és miennek az értelme?

2024. jan. 20. 12:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Mert azért nem mindenki idióta.
2024. jan. 20. 12:29
 2/20 anonim ***** válasza:
51%

Egyre több a meleg ezért egyre több a homofób.

Kb ennyi.

Nincs bajom velelük csak ne mutogassák nyíltan

2024. jan. 20. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Engem az zavar, ha irritálóan affektálnak a melegek. Elfogadom őket, lehetnek jófejek és értelmesek is meg azt csinálnak egymással, amit akarnak, csak ne affektáljanak. Nem csoda, ha ez annyi emberből vált ki homofóbiát.
2024. jan. 20. 12:41
 4/20 anonim ***** válasza:
45%

Miért, mennyi homofób van az országban?

Egy random leb*zizást nem kell magadra venni, ha nem is vagy az. Ismerősök között néha elcsattan 1-2 ilyen beszólás, de akinek nem inge nem veszi magára, oszt le is van tudva.

Vadidegen emberek meg legrosszabb esetben is csak akkor fognak beszólni, ha okot adsz rá. Ez egy ilyen játék. :D

2024. jan. 20. 12:44
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hü, de furcsa kérdés. "ha egy kicsivel szinesebb ruhát veszek fel ,akkor már azt vágják a fejemhez ,hogy én biztos homoszexuális vagyok." Miért érzed ugy, hogy a fejedhez vágják? Miért nem egy (valos?, vagy téves?) megállapitásnak? Miért látsz bele bántást? Miért nem látod meg ebben azt, hogy te viszonyulsz tul érzékenyen ehhez a megállapitáshoz? Esetleg csak te (meg a többi szines ruhájuak) homofobiának látják akármit mondanak (esetleg nem is nekik, csak nagyon fülelnek mások egymás közötti beszélgetéseikre)?
2024. jan. 20. 12:46
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Csak kicsit fura, hogy egy meglett férfi emebert egy másik f@szi seggbedug.
2024. jan. 20. 12:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi?
2024. jan. 20. 13:26
 8/20 A kérdező kommentje:
Annyi ,hogy minden jó kocsma teli van velük.
2024. jan. 20. 13:37
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Az nem sok.Lehetnének többen is.
2024. jan. 20. 13:50
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem lesznek melegek akkor nem lesznek homofóbok sem. 😆😆
2024. jan. 20. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!