Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Koreai karaoke bar Budapesten?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koreai karaoke bar Budapesten? Elég érdekes hirdetéseik vannak?

Figyelt kérdés

2024. jan. 18. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét kérdés?
2024. jan. 20. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:

"Sziasztok Lányok!

Észrevehettétek hogy sok a kecsegtető alkalmi pár órás hostess valamint party hostess munka van ebben a csoportban. Eggyes ajánlatok aká 3500-4000 Ft-os órabérrel kecsegtetőnek tűnnek viszont ezeknek a fele se igaz. Több részletben is hazudnak de legfőképpen abba hogy egy ez nem egy átlagos bár hanem egy karaoke bár ahol a béred csak akkor ennyi ha egy adott (többnyire eleve ittas) vendég kiválaszt magának az estére ami pontosabban annyit tesz hogy beszélgetned kell vele szórakoztatni, énekelni és itatni őt. Félre értés ne essék ez nem egy szexuális munka viszont úgy érzem ezt kötelesek lennétek tudni! Úgyhogy ennek tudatába vállaljatok el efféle munkákat!"

Nyilvános csoport egyik névtelen bejegyzése. Valaki esetleg már járt bármelyikben is? Mi a véleményetek?

2024. jan. 21. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, valóban így működik. Voltam az egyikben "kiválasztáson/táhékoztatón". Természetesen hostess munkának volt meghirdetve, nem is láttam bele többet, mint italok töltögetése, vendégek fogadása, ilyesmi. Ott mondták, hogy ez így működik (ahol voltam, ott kifejezetten nem szabad szexuális kapcsolatot kialakítani a vendégekkel, sőt, csókolózni sem - de ahogy hallottam máshol a csók benne van...)
2024. jan. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!