Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rudas fürdőben milyen érzés a kötényt viselni? Mennyire lehet megszokni, hogy a többiek látják a meztelen fenekemet?
Semmi extra ilyen kötényt viselni, ez ilyen (fél?) naturista életérzés.
Nyugodj meg, más férfiak nem a te feneked látványán fognak élvezkedni. A legtöbb ottani férfi ember pihenni-kikapcsolódni megy oda és a hamman hangulatért.
Egyébként b*ziskodás nincs a Rudasban, aki ezt hiszi, vagy ezért megy oda az csak a urban legendekben hisz szerintem.
Akinek ez gondot okoz, az ne járjon ilyen helyre.
A török fürdő nem arról szól, hogy a másik pasi se.gét kukkolod.
Voltam ott, semmi különös dolgot nem tapasztaltam.
Nekem nem volt kötényem, nem is gondoltam rá, inkább az idős bácsik előtt volt valami fehér rongy.
A fürdő jó volt, azért mentem, hogy relaxáljak kb. 2 órát. Nem bámultam senkit, ha engem nézett is valaki, nem érdekelt.
Ha valakit zavar, hogy esetleg láthatják nézik a fenekét, akkor ahogy előre felköt egy kötényt, úgy a hátsó felére is fel tud kötni egyet és akkor problemsolved.
Hangulatos a hely, én szeretek ott kikapcsolódni/feltöltődni, lehet akár beszélgetni is.
A legendák pedig már rég nem igazak, biztonsági szolgálat jár körbe, hogy ne történjen semmilyen incidens.
És igen, van aki kötény nélkül szereti élvezni a törökfürdő hangulatát, ez persze nem elítélendő.
F3x
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!