Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova rejtsem a vibrátoromat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova rejtsem a vibrátoromat?

Figyelt kérdés
Szülőkkel élek eggyütt és gyakran rendezgeti a szobámat így félek megtalálja.

2024. jan. 18. 14:46
1 2
 11/18 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

Egy vastagabb zokniba, és úgy be a zoknik közé,

Egy feláldozható könyvben a lapokat, mint egy kémfilmben a pisztoly helyét, kivágod a vibrátor formájára

A könyveket kicsit előbbre húzod, és mögé

Díszvázába

2024. jan. 18. 17:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ritkán használt táskába vagy ha nem nagy egy henger alakú tolltartóba.
2024. jan. 18. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akár müllerben is lehet kapni kulcsos kisebb "széf" (inkább doboz), akár az. Mondjuk tényleg inkább beszélnék a helyedben szülőkkel, hogy szeretnél magánszférát és egyedül rendezni a szobádat.
2024. jan. 18. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sajnos ugyanez volt a helyzet, mert anyum csak úgy meglepett és volt hogy az ágyamat máshogy fordította és stb. Én egy kis éjjeli szekrény félébe rejtettem a hátuljába és rá meg elé sok füzetet pakoltam

Vagy a szekrényem legtetején lévő polc hátuljába

2024. jan. 18. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem írtad hány éves vagy, de egy olyan korú lánynak/nőnek, aki már tudja mire való a vibrátor, nem kellene, h a szülei turkáljanak a cuccai között. Azért van az a kor, amikor már kell a magánszféra. Én már 11 évesen is kiakadtam, ha a cuccaim között turkáltak. Felnőtt koromban konkrétan kivágnám őket a szobámból, ha még otthon is élnék.
2024. jan. 18. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalt képviselem, én vagyok az anyuka és a gyerekek elől rejtem el a játékszereket, szexi ruhákat (van pici gyerekem is, aki simán kirámol bármit, nyilván a nagyok nem kotorásznak, ha meg igen, akkor már célirányosan, tudatosan - szerintem a nagylányom a vibrátort pl már megtalálta, de egyelőre nem szólt róla, és tudom hogy érdekli a szexualitás, bár még csak elméleti szinten).

Egy részük (egy pici vibrátor meg egy dildó) a neszeszeremben van, amit a pólós fiókom hátsó végébe toltam és rápakoltam a pólókat.

A gésagolyó egy zokniban a zoknik között.

A nagyobbik részük (meg amik neccesebbek) pedig kicsit röhejes módon: egy bukósisak kartondobozában lévő sisaktartó hátizsákba becipzározott dobozban, úgy, hogy a doboz tetején csak kötelek vannak, azaz, aki kinyitja, csak a köteleket látja. Nálunk a kötelek nem keltenek gyanút mert amúgy is használjuk őket rengeteg mindenre, szóval ez jó álca.

Egy zárható kis fém "széf" abszolút jó ötlet lenne neked, és ha kérdőre vonnak, akkor simán megmondod hogy abban a privát cuccaid vannak.

Bár, én mondjuk ebben a témában is liberális vagyok, és a gyerekekkel abszolút téma a szex (az ő szintjükön, természetesen), szóval, nekem oké lenne ha a lányomnál ilyesmire bukkannék akár véletlenül is, szerintem erről is kell beszélni ugyanúgy mint minden másról.

2024. jan. 18. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Tarts rendet a szobádban, aztán senki nem fog rendezkedni...
2024. jan. 20. 05:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na én ezért maradtam az újjamnál.
2024. jan. 20. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!